۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
11:19
کد خبر : 9181209
۱۱:۲۲

۱۳۹۸/۰۷/۱۱
رئیس اتاق بازرگانی استان قزوین

پیش بینی برنامه های اتاق بازرگانی قزوین در راستای اقتصادی مقاومتی

بخشنده گفت: اتاق بازرگانی استان قزوین در چارچوب اقتصاد مقاومتی برنامه هایی برای حضور در بازارهای صادراتی پیش بینی کر

به گزارش خبرنگار بسیج قزوین، نشست فعالان اقتصادی و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان قزوین با حضور رضا رحمانی وزیر صمت و هیات همراه، هدایت اله جمالی پور استاندار قزوین و مدیران دستگاه های اجرایی و مدیران واحدهای تولیدی استان قزوین عصر امروز در سالن جلسات دفتر استاندار برگزار شد.

مهدی بخشنده در این جلسه بیان کرد: در ابتدای سالجاری صحبت از این بود که چه سال سختی در دیش داریم اما این ستان با نشاط و همدلی به مشکلات ورود یافته است.

وی گفت: پس از شش ماه بسیاری از واحدهای ما به رونقی که قبل از مشکلات تامینی بود رسیدند و امیدواریم با همدلی مشکلات را از پیش رو برداریم.

رئیس اتاق بازرگانی استان قزوین اظهار کرد: واحدهای تولیدی ما تولید بیش از مصرف داحلی کشور دارند و از همین رو نیاز به صادرات داریم و این امر تنها راه نجات سرمایه می باشد.

بخشنده عنوان کرد: اتاق بازرگانی استان قزوین در چارچوب اقتصاد مقاومتی برنامه هایی برای حضور در بازارهای صادراتی پیش بینی کرده که عمدتا درکشورهای حوزه اوراسیا، ترکیه و آذربایجان می باشد.

 

1010/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید