۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
04:28
کد خبر : 9181226
۱۲:۱۰

۱۳۹۸/۰۷/۱۱
به همت سپاه امامت تبریز؛

یادواره شهدای منطقه اسپیران برگزار شد

جانشین فرمانده سپاه امامت تبریز در یادواره شهدای اسپیران، گفت: برگزاری یادواره شهدا با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه گسترش یابد، یادآور شد: اگر این گونه یادواره ها و مداحی ها برگزار نشود، شهدا فراموش می شوند و اگر شهدا فراموش شوند آرمان، مکتب، نماز،خدا و همه چیز ما به فراموشی سپرده می شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربايجان شرقی، پور اسماعیل با اشاره به جایگاه و نقش ارزشمند شهدا در پویایی و بالندگی نظام اسلامی تصریح کرد: همگان باید برای پاسداشت شهدا و تبیین ارزش‌های اسلامی گام‌های موثری بردارند.

وی خاطرنشان کرد: سربلندی و اقتدار ایران اسلامی و توسعه و آبادانی امروز جمهوری اسلامی و پیشرفت در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری مدیون جان‌فشانی و رشادت رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس است.

پور اسماعیل افزود: ما وظیفه داریم شهدا را به نسل های جدید، جوانان و نوجوانان معرفی کنیم، چراکه آن ها در آن زمان راه خود را انتخاب کردند و با ایثار و گذشت جاودانه شدند و برگزاری این گونه یادواره ها بهترین ظرفیت برای انتقال فرهنگ و آموزه های دفاع مقدس به مردم به ویژه نسل جوان و نوجوان است.

 وی یادواره های شهدا را راهی برای ماندگاری شهدا و فرهنگ شهادت دانست و گفت: به همین دلیل باید به اندازه شهادت برای یادواره های شهدا احترام و ارزش قائل شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید