نظارت بیشتر بر روند کار نانوایی ها در کهگیلویه و بویراحمد
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه وبویراحمد از نظارت بیشتر بر روند کار و کیفیت نانوایی ها در استان خبرداد.
صبح امروز بازرسی از نانواییهای شهر یاسوج با حضور جمعی از مسئولان مرتبط با بخش آرد و نان کهگیلویه و بویراحمد انجام شد.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: مهمترین خواسته مردم کهگیلویه و بویراحمد ارتقاء کیفیت نان استان است که باید با انجام نظارتها و بازرسیهای بیشتر این خواسته تحقق پیدا کند.
حسین پور افزود: در بسیاری از واحدهای خبازی سطح استان رعایت قوانین صنفی، مسائل بهداشتی و کیفیت مورد توجه دقیق قرار میگیرد و باید پذیرفت برخی از متصدیان واحدهای نانوایی تخلفاتی را از جمله کم فروشی و دیر پخت کردن نان در زمان صبح را انجام میدهند که با برخوردهای انجام گرفته در حال کاهش است.
وی گفت: برنامههای ارتقاء کیفیت نان در استان شروع شده و نظارت بر ساعت پخت، وزن چانه، کیفیت نان و آموزش کارگران و شاطران نانواییها با جدیت در حال پیگیری است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همچنین از مردم خواست مراتب تخلف را به ادارات صنعت، معدن و تجارت شهرستانها و سامانه ۱۲۴ برای پیگیری لازم اطلاع دهند.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: مهمترین خواسته مردم کهگیلویه و بویراحمد ارتقاء کیفیت نان استان است که باید با انجام نظارتها و بازرسیهای بیشتر این خواسته تحقق پیدا کند.
حسین پور افزود: در بسیاری از واحدهای خبازی سطح استان رعایت قوانین صنفی، مسائل بهداشتی و کیفیت مورد توجه دقیق قرار میگیرد و باید پذیرفت برخی از متصدیان واحدهای نانوایی تخلفاتی را از جمله کم فروشی و دیر پخت کردن نان در زمان صبح را انجام میدهند که با برخوردهای انجام گرفته در حال کاهش است.
وی گفت: برنامههای ارتقاء کیفیت نان در استان شروع شده و نظارت بر ساعت پخت، وزن چانه، کیفیت نان و آموزش کارگران و شاطران نانواییها با جدیت در حال پیگیری است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همچنین از مردم خواست مراتب تخلف را به ادارات صنعت، معدن و تجارت شهرستانها و سامانه ۱۲۴ برای پیگیری لازم اطلاع دهند.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار