به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری ؛حجت الاسلام سید مهران کریم پور در جمع کارکنان ناحیه مقاومت لردگان با تسلیت ایام حزن و ماتم آل الله، افزود: 28 صفر سالروز رحلت سید انبیاء و برترین آفریده خداست. آن وجود مقدسی که خداوند متعال تمام جهان را به یِمن او و عترت پاکش آفرید.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه لردگان ادامه داد: مصیبت رحلت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) بگونه ای است که امام باقر (علیه السلام) در روایتی می فرماید: هرکس به مصیبتی گرفتار شد، پس باید مصیبت خود را نسبت به پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) بیاد آورد، پس همانا که مصیبت پیامبر از بزرگترین مصیبت هاست.
وی بااشاره به شهادت امام حسن مجتبی (علیه السلام) اظهار داشت: امام حسن (علیه السلام) در طول مدت حیات خویش با ستم ها و جفا های فراوانی مواجهه شد، تا آنجا که آن دسته از یارانش که به مقام امامت الهی آن حضرت و عصمت ایشان، معرفتی نداشتند با شنیدن خبر صلح ایشان با معاویه به خیمه آن حضرت حمله ور شدند و پای مبارکشان را مجروح کردند.
کریم پور ادامه داد: سرانجام امام حسن مجتبی (علیه السلام) با زهر مسموم شدند و کار غربت و مظلومیتشان تا بدانجا رسید که بدن مطهرشان در روز تشییع تبر باران شد.
گفتنی است: ذکر روضه و مرثیه خوانی و نوحه و سینه زنی از دیگر برنامه های این مراسم سوگواری در ناحیه مقاومت شهرستان لردگان بود.