۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
03:20
کد خبر : 9185652
۱۰:۴۷

۱۳۹۸/۰۸/۰۴
فرمانده سپاه ناحیه ایوان خبر داد؛

اعزام 150 دانش آموز ایوانی به مناطق عملیاتی دفاع مقدس

فرمانده سپاه ناحیه ایوان از اعزام 150 دانش آموز ایوانی به مناطق عملیاتی دفاع مقدس خبر داد.

به گزارش سرویس دانش آموزی خبرگزاری بسیج، سرهنگ پاسدار "عارف یاسمی"،فرمانده سپاه ناحیه ایوان،  گفت :کاروان راهیان نور دانش آموزی شهرستان ایوان با هدف انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی قشر نوجوان با ارزشهای دفاع مقدس به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس اعزام شدند.

وی گفت:150 نفر از دانش آموز متوسطه برادر وخواهر از ابتدای سال جاری تاکنون به مناطق عملیاتی ،جنوب ،کردستان و گیلان غرب اعزام شدند همچنین در این اردو اکیپ های پشتیبانی، امدادی ، راویان و روحانیون تبلیغی و فرهنگی کاروان را همراهی خواهند کرد.

فرمانده سپاه ناحیه ایوان افزود:در کنار بازدید از مناطق عملیاتی برنامه های مختلف فرهنگی و آموزشی برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است.

سرهنگ یاسمی بیان کرد : نسل جوان ما نیازمند آشنایی بیشتر با رشادتهای رزمندگان و سیره شهدا است و با توجه به تبلیغات دشمن در فضای مجازی و ماهواره ها ، اردوهای راهیان نور یکی از بهترین راهها برای انتقال این فرهنگ و معنویت افزایی در این قشر است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید