۱۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 06 June 2025
16:40
کد خبر : 9186104
۱۴:۰۱

۱۳۹۸/۰۸/۰۶

ارزیابی بهداشتی واحد‌های تولید کننده مواد غذایی در شاهرود

بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از واحد‌های تولید مواد غذایی تحت پوشش این دانشگاه بازرسی و روند تولیدات این واحد‌ها را ارزیابی کردند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، دکتر سولماز میرزامحمدی اظهار کرد: در بازرسی از واحد‌های تولید مواد غذایی مواد اولیه، فرمولاسیون ها، میزان چربی و قند فرآورده‌های غذایی و الصاق نشانگر رنگی بر روی مواد غذایی ارزیابی می‌شود.
به گفته میرزامحمدی، تمامی محصولات تولیدی در کارخانه‌های مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود دارای نشانگر‌های رنگی هستند.
۵۸ کارخانه تولید کننده مواد غذایی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در شهرستان‌های شاهرود و میامی فعالیت می‌کنند که تاکنون ۴۰۰ پروانه بهداشتی و ساخت و تولید و بهره بردای برای محصولات این واحد‌های تولیدی صادر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید