۱۱ / مهر / ۱۴۰۵ - 03 October 2026
۱۱:۴۹
کد خبر : 9186234
۱۹:۱۷

۱۳۹۸/۰۸/۰۷
یکی از فرماندهان لشگر زینبیون:

سربلندی، امنیت و فتح قله های علمی را مدیون شهدا هستیم/ شهدا با آگاهی و بصیرت در مقابل دشمنان ایستادگی کردند

سردار میثمی گفت:شهدا با آگاهی و بصیرت در مقابل دشمنان ایستادگی کردند و به شهادت رسیدند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از تفرش؛سردار میثمی فرمانده لشگر زینبیون در مراسم یادواره شهدای مدافع حرم  با حضورمسئولین شهری ولشکری ومردم متدین وانقلابی همیشه درصحنه تفرش وخانواده معظم شهدای مدافع حرم استان مرکزی در مصلی ولایت این شهرستان  با بیان این مطلب که شهدای مدافع حرم، گمنام هستند، گفت: این شهدا با آگاهی و بصیرت در مقابل دشمنان ایستادگی کردند و به شهادت رسیدند.

 سردار میثمی اظهار کرد: سربلندی، امنیت، فتح قله های علمی، کسب مدال قهرمانی و سایر موفقیتهای کشورمان را مدیون شهدا هستیم. حتی افراد صاحب منصب و افرادی که بر کرسی های ریاست تکیه زده اند، این امر را مرهون خون شهدا هستند.

 وی با تاکید بر این مطلب که در طول چهل سال انقلاب اسلامی، دشمنان برای براندازی جمهوری اسلامی برنامه های عظیم تدارک دیده اند، یادآور شد: دشمنان از اقتدار ایران، گسترش فرهنگ عاشورایی و فرهنگ شهادت هراس دارند. 

این پیشکسوت دفاع مقدس افزود:عده ای از جوانان همین کشور با بصیرت کامل بارها و بارها کربلا را در کشور ایران باز تکرار کردند.

 سردار میثمی هدف از تشکیل داعش را ایجاد جنگ بزرگ در خاور میانه عنوان و اضافه کرد: داعش با ایجاد رعب و وحشت و انجام جنایات مختلف علیه شیعیان قصد براندازی شیعه را داشت.

 وی ادامه داد: داعش با حمایت همه جانبه کشورهایی نظیر امریکا، اسرائیل، آل سعود و... به میدان آمد و توانست ۸۲ درصد خاک سوریه را تصرف کند. هیچ تحلیلگر نظامی تصور شکست داعش را در ذهن نداشت. 

فرمانده لشگرزینبیون یادآور شد: شکست داعش، عزت بزرگی بود که خداوند نصیب مسلمانان کرد. شهدای مدافع حرم خط شکن داعش بودند. رزمندگان مدافع حرم به یاری اهل سنت سوریه و عراق شتافتند.

 سردار میثمی، ایمان، بصیرت و نصرت الهی را از عوامل مهم شکست داعش عنوان و اظهار کرد: رزمندگان مدافع حرم به رهبری رهبر معظم انقلاب و مالک اشترهای زمان داعش را شکست دادند.

 وی پیروزی های کسب شده در سالهای گذشته در مقابله با نیروهای داعش را معجزه دانست و گفت: در حالی که سوریه در محاصره داعش بود اما رزمندگان مدافع حرم به آنجا منتقل می شدند و با داعش مقابله می کردند.

 وی با تاکید بر اینکه اتفاقات این روزها در عراق و لبنان، اتفاقات عادی نیست، بیان کرد: این اتفاقات فتنه های شوم آمریکایی است که رابطه ایران با عراق را مورد هدف قرار داده است‌‌ که به برکت خون شهدا این فتنه ها هم پشت سر گذاشته می شود.

سردار میثمی ادامه داد: تا زمانی که با شهدا و ولایت بیعت شود، توطئه های دشمنان یکی پس از دیگری خنثی می شود و هیچ آسیبی به مملکت نمی رسد.

  فرمانده لشگرزینبیون برگزاری یادواره های شهدا را گامی در جهت تکریم شهدا برشمرد و اضافه کرد: برگزاری این گونه مراسم در جهت ترویج فرهنگ شهادت در جامعه موثر است. باید جوانان بدانند که چه کسانی و چگونه جانفشانی کردند که امروز کشورمان در اقتدار است.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید