۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
01:32
کد خبر : 9186263
۱۳:۳۴

۱۳۹۸/۰۸/۰۶

اهدا ۲۲ دستگاه لپ تاپ به دانش آموزان نیازمند

با مشارکت موسسه خیریه بوتراب ۲۲ دستگاه لپ تاپ به دانش آموزان نیازمند کهگیلویه وبویراحمد اهداء شد.
مسئول نمایندگی موسسه خیریه بوتراب در شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در لیکک گفت: این موسسه در سال ۱۳۹۳ با هدف مشارکت در اهدا ۲۲ دستگاه لپ تاپ به دانش آموزان نیازمندمحرومیت زدایی فعالیت خود را در شش استان از جمله کهگیلویه و بویراحمد آغاز کرد.
صالحی نژاد افزود: این موسسه در زمینه حمایت از ایتام، دانشجویان، دانش آموزان، ساخت مسکن مددجویان و اشتغال فعالیت می‌کند.
وی ادامه داد: امروز در راستای حمایت از تحصیل افراد نیازمند ۲۲ دستگاه لپ تاپ بین جامعه هدف توزیع شد که تلاش می‌شود به همه افراد زیر پوشش این موسسه در آینده نیز اهدا شود.
صالحی نژاد اضافه کرد: ۸ هزار یتیم و ۴ هزار نفر از خانواده‌های آن‌ها زیر پوشش موسسه بوتراب هستند و هر سال در ۲ نوبت بسته حمایتی به ارزش بیش از دومیلیون تومان بین آن‌ها توزیع می‌شود.
وی با اشاره به مشارکت این موسسه در حمایت از اشتغال جامعه هدف گفت: با افراد زیر پوشش این موسسه در زمینه راه اندازی مشاغل خانگی از جمله پرورش طیور، دام، منبت کاری، معرق کاری و راه اندازی واحد‌های تولیدی همکاری می‌شود.
صالحی نژاد گفت: موسسه بوتراب در ساخت مسکن مددجویان مشارکت می‌کند و در صورت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) بیش از ۱۳۰ واحد مسکن مددجویی در استان ساخته و به مددجویان تحویل می‌شود.
مدیر کمیته امداد بهمئی هم گفت: با مشارکت موسسه بوتراب به افراد زیر پوشش این موسسه خدمات مطلوبی ارائه می‌شود.
جهاندیده از مسئولان ادارات خدمات رسان به ویژه بنیاد مسکن در زمینه پرداخت تسهیلات خواست بیش از گذشته با موسسه خیریه بوتراب همکاری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید