۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
09:01
کد خبر : 9186304
۰۹:۴۸

۱۳۹۸/۰۸/۰۸
طی هفته وقف؛

18 عنوان برنامه در زاهدان برگزار می شود

رئیس اوقاف و امور خیریه زاهدان گفت: به منظور گرامیداشت هفته وقف، 18 عنوان برنامه مختلف در سطح این شهرستان برگزار می شود.

حجت الاسلام هاشم رعنایی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان زاهدان در گفت گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در زاهدان، گفت: با توجه به اینکه هفته وقف، از ۴ آبان ماه آغاز و تا سیزدهم این ماه به مدت ۱۰ روز ادامه دارد، در این مدت تعداد ۱۸ برنامه در سطح شهرستان زاهدان اجرا خواهد شد.

وی افزود: با توجه به اینکه دهه وقف امسال همزمان با شهادت امام رضا(ع) و رحلت پیامبر مکرم اسلام(ص) مصادف شده، ویژه برنامه‌های شهادت امام رضا(ع) و رحلت پیامبر اکرم (ص)در مساجد شهرستان زاهدان اجرا شده است.

رعنایی ادامه داد: دیدار با امام جمعه زاهدان و نماینده ولی فقیه در استان، برگزاری محفل انس با قران کریم، دیدار با ۵ خانواده شهید واقف، نواختن زنگ وقف در یکی از مدارس زاهدان، اجرای انشا و نقاشی به مناسبت هفته وقف و انتخاب آثار برتر، همایش واقفین ویژه اهل سنت، دوره آموزشی خادمین و هیئت امنای مساجد و غیره را از مهمترین ویزه برنامه‌های اجرایی دهه وقف این اداره در زاهدان می باشد.

وی بیان کرد: تجلیل از واقفین فعال، دیدار با فرمانده هان و مسئولان مرتبط با اداره اوقاف، ایستگاه بزرگ وقف، ویژه برنامه شهادت امام رضا(ع) و رحلت پیامبر(ص) در مساجد زاهدان، برگزاری دعای ندبه، انجام ویریت رایگان، برگزاری محافل انس با قران کریم وغیره را از دیگر یرنامه‌های اجرایی این دهه است.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، تعداد ۱۵ وقف جدید در اداره اوقاف شهرستان زاهدان به ثبت رسیده که از سال گذشته و  تاکنون تعداد ۶ وقف توسط خانواده معطم ۵ شهید انجام شده است.
 
وی در پایان گفت: در طی این هفته، از خانواده شهیدان کیخا، فدایی، جهانزاده، خسروپرست، حیران در طول دهه دیدار و سرکشی خواهد شد.
 
انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید