۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
19:06
کد خبر : 9186713
۱۶:۰۵

۱۳۹۸/۰۸/۰۹
مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی:

رزمایش الی بیت‌المقدس نمایش اقتدار و آمادگی بسیج است

مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: رزمایش الی بیت المقدس فرصتی برای نمایش اقتدار و آمادگی بسیج است.

حجت‌الاسلام عبدالرحیم نجفقلی‌زاده سرایی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در ارومیه، اظهار کرد: رزمایش الی بیت‌المقدس 9 و 10 آبان ماه به عبارت دیگر امروز و فردا با حضور قدرتمند و پرشور بسجیان برگزار می‌شود.

وی ضمن تقدیر از بسجیان بابت حضور منسجم در صحنه، افزود: در این رزمایش اهدافی نظیر نمایش اقتدار و آمادگی گردان‌ها، تمرین فراخوانی گردان، حفظ انسجام سازمانی، مردمی کردن دفاع و پایان‌ناپذیر بودن دفاع، به کارگیری ظرفیت‌های استانی در برقراری امنیت و حوادث غیرمترقبه دنبال می‌شود.

این مسوول در خصوص ابعاد مختلف این رزمایش تصریح کرد: این رزمایش برای تمرین عملی و تکمیلی آموزش‌هایی است که بسیجیان گردان‌های بیت المقدس قبلا طی فراخوانی‌های متعددی در پایگاه‌ها دیده‌اند و نیز با حفظ انسجام گردان‌های مذکور در این رزمایش دوباره آموزش‌های قبلی را مورد یادآوری قرار می‌دهند.

مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای استان خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اهداف مهم این رزمایش حضور در  برنامه‌های فرهنگی، افزایش دانش و مهارت گردان‌ها، ترویج ارزش‌های والای دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت، معرفی الگوهای شاخص به‌ویژه شهدا به جوانان و مهم‌تر از همه ایجاد همدلی در بین نیروهای بسیجی است.

وی گفت: بسیج و سپاه همچنان که در طول 8 سال دفاع مقدس در راه تحقق ارزش‌ها و آرمان های انقلاب ایستادگی کرده است، اکنون هم در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری گام برمی‌دارد.

این مسوول خاطرنشان کرد: در این رزمایش برنامه‌های جانبی شامل شرکت در نماز جمعه، قرائت دعای کمیل و دعای ندبه، برگزاری کلاس‌های عقیدتی و بصیرتی توسط حوزه نمایندگی ولی فقیه و کلاس‌های بصیرتی وجود خواهد داشت.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید