۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:28
کد خبر : 9187133
۱۴:۰۰

۱۳۹۸/۰۸/۱۱

برگزاری جلسه شورای هماهنگی مراسم ۱۳ آبان

جلسه شورای هماهنگی مراسم سیزده آبان در یاسوج برگزار شد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان روز13 آبان را روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز دانست و گفت: ۱۳ آبان سال ۴۲ در پی اعتراض حضرت امام(ره) به لایحه ننگین کاپیتولاسیون به ترکیه تبعید شدند.
حجت‌الاسلام سید جواد خاضع افزود: آمریکا در ۳۹ کشور پایگاه نظامی دارد که وظیفه اصلی این پایگاه‌ها تصویب اهداف شوم استکبار جهانی و مهار گروه‌های مخالف آنها از جمله حزب‌الله است، که به برکت انقلاب و خون شهدا کشور ما از جمله کشورهایی است که این قانون ننگین در آن تصویب نشده است.
وی با اشاره به حساسیت ۱۳ آبان سال جاری گفت: ۱۳ آبان امسال حساسیت ویژه‌ای دارد و با وجود امضای تحریم های ظالمانه رئیس جمهور آمریکا حضور باشکوه مردم در مراسم امسال به دنیا ثابت می‌کند که تهدید و تحریم‌ها تاثیری در حمایت ملت ایران از انقلاب اسلامی ندارد.
خاضع ادامه داد: راهپیمایی سراسری روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در یاسوج مرکز استان روز دوشنبه ساعت ۱۰ صبح از میدان هفت تیر، خیابان آیت‌الله طالقانی، خیابان جمهوری میدان امام حسین برگزار و حجت‌الاسلام اختری دبیرکل سابق مجمع اهل بیت(ع) در جمع مردم سخنرانی خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید