به گزارش خبرگزاری بسیج از میاندوآب، حجتالاسلام حمید حسنزاده امام جمعه میاندوآب با حضور در بین مردم شرکت کننده در راهپیمایی در سخنانی با تقدیر و تشکر از حضور پرشور و باشکوه مردم، اظهار کرد: روز ۱۳ آبان یک روز ماندگاری است که به فرموده حضرت امام(ره) انقلاب دوم و بسی بزرگتر از انقلاب اول نام گرفت.
امام جمعه میاندوآب با اشاره به اینکه ۱۳ آبان سالروز ۳ واقعه مهم تاریخی است، افزود: ۱۳ آبان روز مبارزه با استکبار جهانی و عزت ما و عدم سازش با دشمنان و روز تجلی شعار هیهات من الذله و روز تقابل نور و ظلمت و شکستن هیمنه آمریکا است.
حسن زاده با اشاره به اینکه امروز مردم بار دیگر حماسه ای عظیم خلق کردند، تصریح کرد: مردم امروز حماسه ای دیگر خلق کرده و روحیه استکبارستیزی و بیزاری خود را از آمریکا به عنوان شیطان بزرگ و نماد استکبار جهانی به نمایش گذاشتند.
انتهای پیام