
به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان، سید عزت الله ضرغامی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی، در نشست هماهنگی تحلیل نیروهای مسلح استان و جلسه شورای تحلیل و هماهنگی سیاسی سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان گفت: عدم نگاه و تعبیر مشترک ما باعث ضربه خوردن ما شده و خواهد شد.
وی افزود: برگزاری این جلسه الگویی خوب برای سایر استانها و ارگانها و دستگاهها است که کار جمعی انجام می شود.
ضرغامی بیان کرد: استان سیستان و بلوچستان استان پهناور و مرزی است که بزرگترین مشکلات بالقوه و بالفعل دارد و اگر جمع نیروهای مسلح نبود مسائل منطقه را فرا می گرفت، نیروهای مسلح با درایت و توانمندی کار بزرگی انجام می دهند.
این مسئول تصریح کرد: امروز ما باید در مطالعه و اجرای بیانیه گام دوم انقلاب متمرکز شویم، نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را بررسی و اسیب ها را احصاء کنیم، چرا که این بیانیه متن ساده و معمولی نیست بلکه نگاه و فضل الهی را دنبال دارد، مطالعه این بیانیه برای نیروهای مسلح ضروری و مهم است.
وی خاطر نشان کرد: در راستای بیانات رهبر معظم انقلاب باید سخن بگوییم تا عملکردی کار امد و اثر بخش داشته باشیم، در جهت اهداف انقلاب گام برداریم تا کار ما موثر و سازنده باشد،
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: مردم مومن سیستان و بلوچستان، مرزداران شجاع و حافظان امنیت کشورهستند و حق بزرگی بر گردن آحاد ملت ایران دارند.
انتهای پیام/