به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی ، سردار قاسمی ،فرمانده سپاه انصار الرضا (ع) خراسان جنوبی در یادواره شهدای خاکیان افلاکی منطقه دیهشک طبس گفت : همه مومنین و انبیا تلاششان این بوده که حکومت و هدف خود را تشکیل و حفظ کنند ولی از آن جایی که با توجه به این که با بسیج مردمی همراه نبوده است به آن نتیجه مورد نظر نرسیده است ولی انقلاب ما به رهبری امام روح الله با بسیج مردمی که داشت توانستند جلو دشمن بایستند و ما را به پیروزی برسانند.
وی افزود :ما یقین داریم که شهدا زنده اند و ما را یاری می کنند لذا باید از شهدا الگو بگیریم و انها را سرلوحه کار خود قرار دهیم.خط سرخ شهادت خط اولیا الله است زیرا که تمام انبیاء ما در نهایت به شهادت رسیده اند و در واقع شهادت مانند ارثی است که از پدر به فرزند می رسد و شهادت هدیه الهی است برای ما .شهادت مسیر تعالی و مسیر رسیدن به خداوند است.
سردار قاسمی خاظر نشان کرد : اطاعت از ولی فقیه و آمادگی برای فداکاری در راه خداوند از سیره شهداست و ما باید این راه را دنبال کنیم . شهدا مشهود بر ما هستند حبیب اند و محبوب هستند.خط سرخ شهادت ادامه دارد تا زمانی که اسلام باشد شهادت خواهد بود . دو درب از درب های بهشت مخصوص شهداست .
وی تاکید کرد : ایستادگی و مقاومت پیام خون شهدا برای ماست، اطاعت و ثابت قدم بودن پیام کلام شهداست و خدامحوری در زندگی شهدا موج می زند.فتنه هایی که در مسیر انقلاب بوده است طراحی شده توسط دشمنان ما بوده است تا نظام ما را ساقط کنند امام جمهوری اسلامی به آنها میدان تاخت و تاز را نخواهد داد.
فرمانده سپاه انصار الرضا (ع) خراسان جنوبی گفت : در سالهای اخیر ارزان بودن سوخت باعث شده بود که قاچاق سوخت بیشتر از مصرف سوخت در کشور ما شود و از طرفی با توجه به وضعیت اقتصادی کشور باید تصمیمی گرفته می شد اما متاسفانه گران شدن سوخت بدون زمینه سازی ،بدون اطلاع رسانی و در زمان نا مناسب صورت گرفت که باعث اغتشاشاتی در کشور شد.
وی عنوان داشت :عده ای جهت رساندن فریاد خود به مسئولین و اعتراض به خیابان ها آمدند و عده ای دیگر که توسط منافقین و سلطنت طلب ها و دشمنان ما به این جمعیت اضافه شدند و با کشته سازی و به آتش کشیدن اماکن خصوصی و عمومی کشور را به آشوب کشیدند و با توجه به شواهد موجود بیشتر کشته ها از پشت به آنها شلیک شده است که با توجه بررسی های انجام شده شهید محسوب خواهند شد.تجمع از نظر قانونی به خودی خود جرم محسوب نمی شود ولی اگر همین تجمع ها به آشوب کشیده شود جرم محسوب می شود که نمونه هایی را در اغتشاشات اخیر دیده می شود.
سردار قاسمی خاطر نشان کرد : امروز ما ضمن محکوم کردن حمایت دشمنان از اغتشاشات و آشوب گران باید با انجام راهپیمایی هایی این آشوب ها را محکوم کنیم.سعی ما امروز باید این باشد تا در صحنه های مختلف حضور داشته باشیم و اگر عکس آن ثابت شود دشمن در آن صحنه ها حضور پیدا خواهد کرد که بسیج حضور در صحنه را در اتفاقاتی مانند سیل ، زلزله ، سازندگی و ... به نمایش گذاشته است.در اتفاقات اخیر حدود ۱۰۰۰ نفر دستگیر شده اند که به زودی نتایج آن توسط سازمان قضا به عموم مردم اطلاع رسانی خواهد شد.