به گزارش خبرگزاری بسیج قزوین، حجت الاسلام محمد پنجی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام صادق علیه السلام آبیک در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته شهر آبیک با گرامیداشت هفته بسیج بیان کرد: بسیجیان در حفظ کیان اسلامی همه جانبه تلاش می کنند و مشغول مجاهدت هستند و ماافتخار می کنیم که بسیجی هستیم و نیرویی مانند بسیج داریم و این شجره طیبه را مدیون حضرت امام ره هستیم که با ژرف اندیشی و فکر و اندیشه این نعمت بزرگ بسیج را به ملت و کشور ارزانی داشت تا ما از این نعمت به شکل واقعی و عینی بهره برداری کنیم.
حجت الاسلام محمد پنجی بیان کرد: نگاه حضرت امام خمینی نسبت به بسیج یک نگاه آرمانی صرف نبود بلکه مبتنی بر یک واقعیت عینی و میدانی بود و آنچه مقصود امام بود این بود که تفکر بسیج به یک واقعیت عینی تبدیل شود و مطالبه گری و فعالیت های خود بپردازد و ما اگر به این فرهنگ بسیجی پی ببریم این مشکلات امروزه کشور ما ازبین می رود و ما با یک دشمن غدار طرف هستیم و یک صحنه ی جنگ تمام عیار در مقابل ما می باشد.
وی افزود: امروز در یک برهه ای از جهان قرار داریم که تمامی مکاتب دنیا توانایی پاسخگویی ندارند و روبه اضمحلال هستند و در این میان یک مکتب مترقی به نام اسلام جامعه بشری را مدیریت می کند و در این جنگ تمام عیار همه ی کفر در مقابل همه ی اسلام قرار دارد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه امام صادق علیه السلام آبیک متذکرشد: در جنگ نظامی ما هیچ وقت آغازگر جنگ نبود و نخواهیم بود و اگر امروز بحث جنگ نظامی پیش بیاید دشمنان می دانند که هیچ قدرتی خواهند داشت و در دفاع مقدس و جنگ های 33 روزه شاهد این موضوع بودیم و امروز مناطق پایگاهی نظامی امریکا آسیب پذیرتر از همه ی مواقع است.
وی افزود:در عرصه جنگ فرهنگی نیز دشمن تمام تلاش های خود را کرد ولی از دل آن امثال شهید حججی ها بوجود آمدند و جوانانی که در اعتکاف ها و راهپیمایی ها حضور دارند از نمونه های پیروزی در این عرصه می باشد و دشمنان نیز امروز با دغدغه معیشتی در حال مبارزه با انقلاب هستند و پیش زمینه ی این اغتشاشاتگرانی بنزین نبود بلکه یک بهانه ای برای بلوا و شورش بود و دشمن برنامه ریزی کرده بود.
حجت الاسلام پنجی در خاتمه متذکر شد: بسیج مستضعفین یک سازمان و تشکیلات منسجم و دارای اساسنامه است و باید طبق این اساسنامه فعالیت کند و هرکسی که دارای دغدغه نظام اسلامی است بسیجی می باشد و ان شاالله با این تفکر بسیجی مشکلات را حل و فصل کنیم و با این لشکر مخلص خدا به آینده ای روشن دست پیدا خواهیم کرد.
6001/پ30/ب