۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:40
کد خبر : 9192618
۱۵:۰۸

۱۳۹۸/۰۹/۰۲

بسیج علمی به دنبال رفع خلا‌ها و چالش‌ها باشد

فرمانده سپاه استان لرستان گفت:بسیج علمی و پژوهشی علاوه بر شناسایی نخبگان باید به دنبال پیدا کردن خلا‌ها و چالش هاباشد و جرات به خرج بدهیم به جا‌هایی که کمتر کسی ورود پیدا می‌کند ورود کنند و با ایجاد بانک اطلاعاتی از چالش‌ها در بخش‌های مختلف صنعت، کشاورزی و ... به رفع این خلا و چالش‌ها کمک کنند
به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، سردار مرتضی کشکولی امروز درهفتمین جشنواره جهادگران علم و فناوری که در سالن شهید آوینی ارشاد برگزار شد با بیان اینکه دشمن را با قدرت از ایران و منطقه بیرون کردیم و در جنگ سیاسی، نظامی حرفی برای گفتن ندارد گفت:دشمن با هزاران ماهواره و فضای مجازی هنوز نتوانسته دل جامعه ایران را به دست بیاورد برهمین اساس در جنگ فرهنگی نیز علی رغم تلاش‌هایی که می‌کند تاکنون موفق نشده است.

فرمانده سپاه لرستان با اشاره به اغتشاشات اخیر عنوان کرد: مردم باید یاد بگیرند زمانی که اعتراض دارند به آشوبگران راه ندهند که اعتراضشان موثر باشد، ولی ایجاد اغتشاش ظلم به معترضان واقعی است و اجازه نمی‌دهد حرف معترضان به کرسی بنشیند.

سردار کشکولی با اشاره به تشییع پیکرشهید مدافع حرم در خرم اباد بیان کرد: معنی و مفهومش این است انقلاب اسلامی با گام‌های بلند اهداف جهانی و منطقه‌ای دارد.

وی با اشاره به گذشت چهل سال از طلوع بسیج مستضعفین در کشور تصریح کرد:به دلیل ویژگی‌های انقلاب اسلامی آینده پژوهان غربی چند وضعیت برای انقلاب اسلامی طراحی کردند و گفتند انقلاب اسلامی به احتمال قوی عادی و بالاخره تمام می‌شود که برای رسیدن به این احتمال آمریکایی‌ها حدود ۱۰ سال فشار سختی جهت تغییر رفتار به کشور وارد کردند و گفتند انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی باهم نمی‌شود که از این گزینه آن‌ها عبور کردیم.

فرمانده سپاه استان لرستان گفت: احتمال دیگر این بود که می‌گفتند باید انقلاب اسلامی را کنترل و مهار کنیم و اجازه ندهیم بیشتر از این رشد کند، چون الزاما منجر به تمدن اسلامی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: آمریکا و استکبار تحمل استقلال را ندارد حتی در کشور‌های غیر مذهبی و می‌گویند دنیا یک دهکده است و ما کدخدا هستیم بر همین اساس گفتند باید کاری کنیم امقلاب اسلامی عادی شود و مهار کنیم که از مرز‌ها عبور نکند.

سردار کشکولی اظهارداشت: آینده پژوهان غربی می‌گفتند علی رغم میلمان احتمال دارد که انقلاب اسلامی تداوم، توسعه و تکامل پیدا کند که در همین راستا مقام معظم رهبری پنج مرحله انقلاب کردیم، نظام ساختیم، دولت اسلامی بسازیم، جامعه سازی و تمدن دینی و اسلامی جهت تحقق اهداف انقلاب اسلامی را طراحی کردند.

وی به اشاره به آثار سقوط و افول تمدن افزود: ناتوانی تمدن کنونی در پاسخگویی به سوالات مردم، دولت‌ها و وحود فرهنگ غنی و توانمندی که بتواند ضعف‌ها را جبران و خلا‌ها را پر کند از مهمترین آثار سقوط یک تمدن است که خوشبختانه این ضعف‌ها با انقلابی اسلامی توانمند می‌شود و انقلاب اسلامی حرف برای گفتن دارد و چنانچه در کشور‌های سوریه، یمن به ضعفا کمک می‌کنیم هیچ گونه چشم داشتی نداریم و در عراق، فلسطین، یمن و سوریه از رای مردم دفاع می‌کنیم.

فرمانده سپاه استان لرستان در رابطه با ارزیابی جوهره تمدن عنوان کرد: میل به تکامل و پیشرفت آحاد جامعه گویای این است که ظاهرا یک اتفاق جدید خواهد افتاد و همچنین فرهنگ حاکم بر جامعه باید نگاهش نگاه تکاملی و هم جانبه باشد.

وی بیان کرد: مقام معظم رهبری می‌فرمایند اگر کشور توانست علم، فناوری و صنعت پیدا کند در میدان‌های پیشرفت مادی موفق و با معیار‌های پیشرفت جهانی و مدنی خودش را همراه کند این اولین کشور و دولتی خواهد بود که توانسته است پیشرفت مادی را در ذیل روشنی چراغ بر افروخته فضیلت و معنویت به دست آورد.

سردار کشکولی گفت: چالش امروز ما با آمریکا این است که دانشمندان ما را ترور می‌کنند، ایران پیش از انقلاب در تولید علم و فناوری صفر بود و صنعتمان مونتاژ بود، ولی امروز به لطف خدا مبتنی بر میل باطنی پیشرفت و اینکه ما می‌توانیم با ایجاد هزاران شرکت دانش بنیان امروز با وجود تحریم‌های بی سابقه فنی، تخصصی، علمی و ... به فناوری کاملا بومی در صنایع هسته ای، هوافضا، دارویی، مخابراتی، سلول‌های بنیادی، نانو و ... دست پیدا کرده ایم.

وی تصریح کرد: در ایران سنگ بنای یک انقلاب علمی را گذاشته ایم که این یکی از شرط‌های ایجاد تمدن است و در ایجاد این سنگ بنای علمی شهدای دانشمندی را از دست داده ایم، ولی خوشحال هستیم که هنوز متوقف نشده ایم.

فرمانده سپاه استان لرستان خاطرنشان کرد: امروز بسیار خوشحال هستیم که بسیج علمی و پژوهشی با ایجاد مراکز رشد متعدد در کلیه شهرستان‌ها بنا را بر این گذاشته که نخبگان را شناسایی و سازماندهی کند که در همین راستا با همکاری و هم افزایی با کلیه دستگاه‌های اجرایی استان باید باید بسیج علمی پژوهشی را در استان رشد بدهیم که با سرعت بیشتر به اهداف خود برسیم.

وی اظهارداشت: بسیج علمی و پژوهشی علاوه بر شناسایی نخبگان باید به دنبال پیدا کردن خلا‌ها و چالش هاباشد و جرات به خرج بدهیم به جا‌هایی که کمتر کسی ورود پیدا می‌کند ورود کنند و با ایجاد بانک اطلاعاتی از چالش‌ها در بخش‌های مختلف صنعت، کشاورزی و ... به رفع این خلا و چالش‌ها کمک کنند چرا که امروز دشمنان کینه توز از حل اینگونه مسائل ناراحت هستند و با هر اختراع بغض آن‌ها بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید