۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
13:18
کد خبر : 9193421
۱۱:۴۷

۱۳۹۸/۰۹/۰۴

مهد قرانی نسل نو در محله نایسر سنندج افتتاح  شد

با حضور مسئول بسیج جامعه زنان استان کردستان، فرمانده سپاه ناحیه سنندج، معاون هماهنگ کننده سپاه بیت المقدس استان کردستان و جمعی از بسیجیان استان، مهد قرآنی نسل نو در محله نایسر سنندج افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، بتول سرکانی مسئول بسیج جامعه زنان استان کردستان در مراسم افتتاح مهد قرآنی محله‌ی نایسر سنندج با بیان اینکه مهد‌های قرآنی بسیج از سال ۹۰ آغاز بکار کرده است، گفت: تاکنون ۳ هزار مهد قرآنی با محور مساجد در سراسر کشور راه اندازی شده است که در استان کردستان ۳۴ مهد قرانی فعال وجود دارد.

وی گفت: بسیج جامعه زنان باافتخار در ۴۰ سال خدمت توانسته در کنار همه برنامه‌ها و فعالیت‌ها در عرصه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، بصیرتی و اعتقادی موفق عمل کند.

سرکانی با اشاره به نقش و جایگاه مهم و تاثیرگذار مهد‌های قرآنی در تربیت نسل پویا و متناسب با فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی افزود: ظرفیت مساجد ما بسیار بالاست و باید از این ظرفیت در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی و تربیت نسل کارآمد بهره گیریم.


وی افزود: آشنایی نونهالان با آموزه‌های قرآنی و آموزش گام به گام آنان با استفاده از ابزار هنر و بازی از مهمترین اهداف راه اندازی مهد‌های قرآن است.

مسئول بسیج جامعه زنان استان کردستان هدف از راه‌اندازی مهد‌های قرآنی را تقویت دینی، مذهبی و انقلابی نونهالان دانست و عنوان کرد: یکی از عمده‌ترین هدف‌ها ایجاد مهد‌های قرآنی و ارتقاء دهی تعداد زیادی از نونهالان به سمت‌وسوی مساجد است و استفاده از ظرفیت مسجد برای ایجاد مهد‌های قرآن است.

در پایان این افتتاح مسئولین از پایگاه‌های محلات و مساجد ناحیه منفصل شهری بازدید و در جریان مشکلات قرار گرفتند.
 
 
انتهای پیام/7727
 
 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید