به گزارش خبرگزاری بسیج از سلماس، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج یادواره شهدای دانش آموزی سپاه سلماس به همت حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی شهید فهمیده و همکاری مدیریت آموزش وپرورش سلماس در دبیرستان رضوی تازه شهر برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین مهدی رضایی، مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه سلماس ضمن تبریک هفته مبارک بسیج بر بسیجییان و دانش آموزان بسیجی حاضر در مراسم به چهل سال مقاومت و ایستادگی در برابر زورگویان واستکبار جهانی اشاره کرد و گفت: این انقلاب که اکنون چهل سالگی خود را سپری می کند وپابرجاست با خون شهدا آبیاری شده است.
وی افزود: شجره طیبه بسیج محصول ایستادگی و مقاومت ملت ایران است و در طول چهل سال حواد مختلفی بر انقلاب گذشت و انقلاب از آن سربلند بیرون آمد.
مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه سلماس عنوان کرد: حوادث سال های پر خطر مثل سالهای ۷۶، ۷۸ و ۸۸ وحوادث امسال همگی بر عزت، عظمت و برزگی ملت و انقلاب می افزاید و آن را در برابر فتنه ها آسیب ناپذیر می کند و این حضور مجاهدانه مردم دفاع از ولایت ورهبری و هشداری به مسؤولین کم کار است.
انتهای پیام/ ۱۳۹۸