۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
11:42
کد خبر : 9193831
۱۱:۳۳

۱۳۹۸/۰۹/۰۵
فرماندار آبیک در جمع بسیجیان و رزمندگان:

انقلاب با حضور گسترده مردم بیمه شده است

فرماندار آبیک در جمع بسیجیان و رزمندگان بیان کرد: انقلاب با حضور گسترده مردم بیمه شده است

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، شهرام احمدپور فرماندار شهرستان آبیک د جمع بسیجیان و رزمندگان آبیکی با گرامیداشت هفته بسیج بیان کرد: در هرنظام و حکومتی پایه های قوام و استحکام به امنیت آن نظام بستگی دارد و اگر پایه های مردمی در آن ظنام وجود نداشته باشد نظام و حکومت به فروپاشی می انجامد.


فرماندار آبیک افزود: پایه های نظام جمهوری اسلامی ایران از توده های مردم می باشد و این نیز به برکت تصمیم حکیمانه امام خمینی درتاسیس بسیج مستضعفین بوده است و امروز نیز بسیج مختص به یک گروه و قشر خاصی نیست و به هیچ حزب و جناحی وابسته نمی باشدو تا زمانی که بسیج در خدمت نظام اسلامی است هیچ خللی وجود و بقا نظام پیش نخواهد آمد و انقلاب با حضور گسترده مردم بیمه شده است.


وی در خاتمه تصریح کرد:در اغتشاشات اخیر نیز با توجه به جهت دهی دشمنان خارجی و حضور گسترده مردم در اولین روزها شورش از بین رفت و این وظیفه ی دولت را سنگین تر می کند که با نظارت های خود از کالاهای اساسی مردم در بازار در کنار مردم قهرمان ایران باشد.

6001/پ20/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید