۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
01:54
کد خبر : 9194169
۲۲:۱۲

۱۳۹۸/۰۹/۰۵
فرمانده ناحیه سپاه زرند در تجمع بسیجیان زرندی

درخت تنومند بسیج چهل ساله شد

فرمانده سپاه زرند در همایش شکوه اقتداربسیجیان زرند گفت: بسیج نهالی است که در سال ۱۳۵۸ به دستور امام کاشته شد امروزه شاهد ۴۰ سالگی آن هستیم و به درخت تنومندی تبدیل شده که همه برکات آن را می بینیم.
فرمانده ناحیه سپاه زرند در تجمع بسیجیان زرندی

درخت تنومند بسیج چهل ساله شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه زرند بیان کرد: بسیج نهالی است که در سال ۱۳۵۸ به دستور امام کاشته شد امروزه شاهد ۴۰ سالگی آن هستیم و به درخت تنومندی تبدیل شده که همه برکات آن را می‌بینیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان همزمان با ۵ آذر ماه سالزوز تاسیس بسیج مستضعفین به فرمان امام حمینی ره در سال ۱۳۵۸ و روز بسیج اجتماع بزرگ بسیجیان شهرستان زرند با حضور اقشار مختلف بسیج و مسئولین در حسینیه ثارالله این شهر برگزار شد.

سرهنگ کردی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه زرند ضمن گرامیداشت و تبریک این روز بیان کرد: بسیج نهالی است که در سال ۱۳۵۸ به دستور امام کاشته شد امروزه شاهد ۴۰ سالگی آن هستیم و به درخت تنومندی تبدیل شده که همه برکات آن را می‌بینیم.

وی حضور بسیج در هر عرصه‌ای که پا نهاده موفق و مثمر ثمر دانست و افزود: ابراز رضایت امام خمینی (ره) در آخرین لحظات عمرشان از بسیج وسخنان مقام معظم رهبری در مورد این نهاد سند این حرف است.

فرمانده ناحیه سپاه زرند در پایان افزود: ما بسیجیان باید امروزه به گونه‌ای عمل کنیم که در چهل سال دوم انقلاب نیز رضایت خداوند، امام زمان و نائب برحقشان را جلب کنیم.


                                                                                                                         خبرنگار:حیمد رضا قنبر زهی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید