۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
21:59
کد خبر : 9196130
۱۲:۴۴

۱۳۹۸/۰۹/۱۱
مسوول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی:

شهدای هسته‌ای سمبل ایثار و مقاومت هستند

مسوول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی گفت: شهدای هسته‌ای سمبل ایثار و مقاومت در کشورمان هستند.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، حجت الاسلام سجاد بیگی در نشست تجلی فرهنگ ایثار و شهادت در توسعه علمی، اظهار کرد: شهدای هسته‌ای کشورمان توانستند از خود یک نام نیکو به یادگار بگذارند چرا که ضمن تلاش در راستای توسعه، عمران و آبادانی کشورمان، به مقام رفیع شهادت نیز نائل آمدند.

وی با بیان اینکه متاسفانه یک عده از درک حضور شهدا و نظارت آنها بر اعمال ما غافل هستند، ادامه داد: پس این قشر به راحتی از خون شهدا گذشته و تصمیماتی را اتخاذ می‌کنند که به هیچ عنوان رنگ و بوی انقلابی ندارد.

این مسوول با اشاره به اینکه، خداوند متعال در سوره بقره می‌فرماید: افرادی که به درجه شهادت می‌رسند مرده ندانید آنها زنده هستند، اضافه کرد: بنابراین در برهه کنونی باید به گونه‌ای مدیریت و تصمیم‌گیری کنیم که شهدا و ذات اقدس الهی از ما خشنود باشند.

این مسوول با بیان اینکه سال گذشته جشن 40 سالگی پیروزی رسیدن انقلاب اسلامی را در سراسر کشور برگزار کردیم، ادامه داد: هر چه از انقلاب اسلامی فاصله می‌گیریم، نه‌تنها نباید با آن غریبه شویم، بلکه لازم است که ارزش‌ها و آمال بلند حضرت امام را عمیق‌تر درک کنیم و به آن عمل کنیم.

حجت الاسلام سجاد بیگی با اشاره به اینکه دانشجویان و دانشگاهیان در دوران دفاع مقدس افتخارات فراوانی آفریدند، اظهار کرد: بنابراین باید برای شناساندن شهدای دانشجو به نسل جدید گام برداریم، تا در گام دوم انقلاب قادر باشند راه شهدا را ادامه دهند.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید