۱۰ / تير / ۱۴۰۴ - 01 July 2025
20:54
کد خبر : 9197735
۱۰:۱۲

۱۳۹۸/۰۹/۱۹
دقیقه ایی با شهدا

روایت جانسوز و خواندنی از شهید 13 ساله‌ای که صدام برای سرش جایزه گذاشت

شهیدمهدی نیک عهد از شهدای دفاع مقدس است که پدرش را به نماز شب توصیه می کرد و شجاعت و زرنگی که داشت نظر حاج حسین را به خودش جلب کرده بود و او را به عنوان پیک فرماندهی انتخاب کرده بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از ناحیه  مقاومت بسیج امام صادق (ع) اصفهان ، جمعی از بسیجیان و پاسداران ناحیه  از خانواده شهیدمهدی نیک عهد بازدید کردند.

راوی پدر شهید:

شجاعت ویژگی بارز شهید نیک عهد بود

پدر شهید نیک عهد با اشاره به خصوصیات فرزند شهیدش اظهارداشت: مهدی یکی از بی نظیرترین فرزندانی بود که در بین فرزندانم داشته و دارم از همه لحاظ نمونه بود. می توان مهدی را از باب انجام  تقوا ،شجاعت، احترام به پدر و مادر و کارهای نیک غیر قابل وصف دانست.

وی افزود: 13 ساله بود که به دوکوهه رفت و به خاطر شرایط سنی اش برگردانده شد، به اصفهان آمد و شناسنامه اش را تغییر داد و از آن جا به دو کوهه و دارخویین اعزام شد.

پدر شهید نیک عهد با اشاره به نحوه شهادت مهدی عنوان داشت: در سال 1364 عملیات والفجر 8 در کارخانه نمک 60 کیلومتر آن سوی مرز خمپاره ایی داخل سنگرشان افتاد و هم آنجا در جزیره فاو به شهادت رسید.

وی ادامه داد:  چهارشنبه هر هفته روزه می گرفت دوستان هم رزمش از شجاعت بی نظیرش می گفتند همواره نماز شب می خواند و احترام به پدر و مادر گذاشتن از ویژگی های وی بود.

پدر شهید نیک عهد عنوان داشت: مهدی به عنوان مربی غواص آموزش شنا ، تک تیراندازی  به رزمنده ها می داد و مواقعی که از جبهه برمی گشت به کار مشغول بود.

راوی مادر شهید:

شهید محبوب حاج حسین خرازی بود

مادر شهید نیک عهد با اشاره به ویژگی های رفتاری فرزندش اظهار داشت:از همان کودکی حال و هوای جنگ در سرش بود بازی هایی که انجام می داد بیشتر در باب اسلحه و جنگیدن بود و علاقه وافری به اسلحه داشت.

وی افزود: مدرسه که می رفت عضو بسیج بود به سن 12 سالگی که رسید نزد من آمد و گفت مادر قصد رفتن به جبهه دارم به من اجازه میدهی؟! به مهدی گفتم هنوز بچه هستی و اگر به دست عراقی ها بیفتی خیلی خطرناک است. شبانه آمد و با خودکار دست من و پدرش را جوهری کرد و پای برگه اعزام به جبهه اش زد.

مادر شهید نیک عهد ادامه داد: عاشق امام بود به امام حسین عشق می ورزید ، پدرش را به نماز شب توصیه می کرد ، دو ماه بود که مجروح شده بود و در بیمارستان ذوب آهن بود و به دلیل این که من متوجه مجروحیتش نشوم به من اطلاع نداده بود.

وی ادامه داد: شجاعت و زرنگی که داشت نظر حاج حسین را به خودش جلب کرده بود و او را به عنوان پیک فرماندهی انتخاب کرده بود.

مادر شهید نیک عهد با اشاره به چاپ شدن عکس مهدی در مجله ایی یادآور شد: از جایی که نمی دانست عکسش را گرفته بودند و در مجله ایی چاپ کرده بودند موقعی که فهمید خیلی ناراحت شد و مجله را پاره کرد، دوستانش می گفتند صدام وقتی این عکس را دیده برای سر مهدی 2 میلیون تومان جایزه تعیین کرده بود، خبر وقتی به حاج حسین خرازی می رسد از آمدن مجدد به جبهه مهدی جلوگیری می کنند ولی او از پا ننشست و به شهرهای دیگر رفت و خودش را عازم خط مقدم جبهه کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید