خبرهای داغ:
معاون اداره‌کل امور پژوهش وزارت نفت:

مشکل اصلی کشور در کمبود مهندس حوزه نفت نیست بلکه از مدیریت است

معاون اداره‌کل امور پژوهش وزارت نفت گفت: مشکل اصلی کشور در کمبود مهندس حوزه نفت نیست بلکه از مدیریت است که باید این مدیریت در کنار سایر علوم مهندسی تقویت شود.
کد خبر: ۹۲۰۰۲۳۹
|
۲۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۲
مشکل اصلی کشور در کمبود مهندس حوزه نفت نیست بلکه از مدیریت استبه گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، فرشاد علیخانی در مراسم هفته پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود با تاکید بر عنصر پژوهش، دارا بودن فرصت‌های عظیم خدادادی، اقتصادی، فرهنگی، انسانی و تاریخی شهرستان را موجب قرارگیری در جایگاهی شایسته عنوان نمود.
وی در این مراسم که در سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی پردیس دانشگاه برگزار شد، بابیان اینکه یکی از معیار‌های توسعه‌یافتگی جوامع امروزی موضوع پژوهش و تحقیقات است، اظهار کرد: سهمی که هدفمند بودن پژوهش‌ها و تحقیقات در رشد و توسعه اقتصادی و فرهنگی کشور ایفا می‌کنند غیر قابل انکار است.
علیخانی بابیان اینکه دانشگاه صنعتی شاهرود از سوابق به حق علمی خود دفاع و به بنیه انسانی خود تکیه می‌کند و این امر شایان تقدیر است، تصریح کرد: مشکل اصلی کشور در کمبود مهندس حوزه نفت نیست بلکه از مدیریت است که باید این مدیریت در کنار سایر علوم مهندسی تقویت شود.
وی افزود: دانشگاه صنعتی شاهرود تاکنون در پرورش نیروی انسانی ملی در وزارت نفت نقش ارزنده‌ای داشته و باید این همکاری با نهاد‌های منطقه‌ای و ملی دیگر بخش‌ها بیش از گذشته تقویت شود.
علیخانی بابیان اینکه دانشگاه صنعتی شاهرود باید ارتباطات خود را با معاونت تحقیقاتی سایر نهاد‌ها تقویت کند، تصریح کرد: دانشگاه‌ها باید با شرکت در نمایشگاه ها، برگزاری کنفرانس‌ها در حوزه‌های مختلف و مرتبط با صنعت نفت، قابلیت‌های خود را به درستی بارز نماید که در این رهگذر دانشگاه صنعتی شاهرود توانسته تا حدودی زیادی موفق باشد و هنوز جای کار در این فضا وجود دارد. همچنین دانشگاه باید بر تکیه بر استعداد‌های خود در همه زمینه‌های صنعت نفت یعنی بالادستی و پایین دستی نقش افرینی کند و سعی کند در بخش زنجیره تامین فعالیت‌ها را توسعه دهد.
معاون اداره کل امور پژوهش وزارت نفت بابیان اینکه دانشگاه‌های کشور تاکنون کمتر به توسعه میادین نفتی پرداخته‌اند، ابراز داشت: وظیفه حوزه پژوهش وزارت نفت این است که تا با پذیرش ریسک، مجال ارتباط واقعی و عملیاتی بین حوزه پژوهش و تولید نفت با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان داخلی را ایجاد و زمینه و شرایط لازم را برای تیک آف پترولیوم را در سطح ملی فراهم نماید.
معاون اداره کل امور پژوهش وزارت نفت همچنین با بیان اینکه دانشگاه‌ها سطح استان می‌بایست ارتباط خوبی را با نهادها، سازمان‌ها و شرکت‌های دانش بنیان و صنایع مختلف استان سمنان برقرار کنند، اظهار کرد: لازم است بازاریابی علمی با انجام تبلیغات صحیح و مناسب صورت گیرد تا این توانمندی‌ها در سطح شهر و استان به اطلاع مردم رسانده شود و سبب خود باوری در نسل جوان شود.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار