نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان:
حوزه و دانشگاه دو رکن تاثیرگذار در رشد جامعه هستند
نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان گفت: هریک از حوزه و دانشگاه در حوزه کاری خود متخصص فن کار خود هستند که نیاز جامعه است در واقع این دو مجموعه بزرگ علمی دوبال حرکت و رشد برای جامعه اسلامی هستند.

آیت الله مصطفی محامی، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان گفت: دو رکن تاثیر گذار در رشد جامعه دو مجموعه بزرگ علمی حوزه و دانشگاه است.
وی افزود: هریک از حوزه و دانشگاه در حوزه کاری خود متخصص فن کار خود هستند که نیاز جامعه است در واقع این دو مجموعه بزرگ علمی دوبال حرکت و رشد برای جامعه اسلامی هستند.
آیت الله محامی بیان کرد: اگر حوزه و دانشگاه به عنوان دو بال با یکدیگر متحد و هماهنگ باشند و منسجم عمل کنند جامعه اسلامی میتواند اوج بگیرد و پرواز کند.
نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر این دو بال ناهماهنگ و متضاد هم باشند جامعه روی رشد و پیشرفت را نخواهد دید، لذافارق از بحث شعارها باید به دنبال تحقق این شعار و این هدف باشیم که امیدوارم خداوند توفیق عنایت کند و این دو قشر فرهیخته جامعه اسلامی با وحدت و انسجام بیشر و هماهنگی بیشتر در خدمت جامعه اسلامی باشند.