۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
22:28
کد خبر : 9201105
۰۹:۳۳

۱۳۹۸/۱۰/۰۳
معاون اسبق هماهنگ کننده نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در گفتگو با بسیج:

اقشار بسیج در تبدیل تهدید ها به فرصت نقش پررنگی دارند

سردار طهماسبی گفت: باید از بسیج باید به صورت تخصصی و همچنین از مهارت‌های خاص هر قشر بسیج در راه عبور از تحریم و فعال کردن اقتصاد و کم کردن مشکلات معیشتی مردم استفاده کرد.

 سردار طهماسبی معاون اسبق هماهنگ کننده نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج گفت: بسیج در طول دوره انقلاب اسلامی نشان داده است که می‌تواند تهدیدها را تبدیل به فرصت کند.
وی در ادامه افزود: به عنوان نمونه در زمانی که لانه جاسوسی توسط دانشجویان تسخیرشد، امریکاییان تهدیداتی مبنی بر فرستادن ناوهایشان به خلیج فارس و تحریم اقتصادی داشتند. امام راحل(ره) با تشکیل بسیج در 5 آذر ماه 58 تهدید دشمن را فقط با اعلام تشکیل ارتش بیست میلیونی تبدیل به فرصتی کرد که در یک مقطع جنگ علیه ما تحمیل شد و ما مجبور به تن دادن به جنگ نابرابر شدیم.

وی در ادامه افزود: بسیج بود که به صورت داوطلبانه در صحنه جنگ وارد شد و توازن قوا را از ضعف تا قوت تغییر داد. در زمانی که بسیجیان داوطلبانه خیلی محدود یا با موانعی روبه رو بودند و نمی‌توانستند وارد جبهه‌های جنگ شوند ما در دفاع و عقب نشینی بودیم ولی با ورورد بسیج این توازن بهم ریخت و توانستیم دشمن را از خاک کشورمان بیرون کنیم.
معاون اسبق هماهنگ کننده نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد:در دوره سازندگی متاسفانه از این فرصت بسیج به خوبی استفاده نشد.رویکرد شرکت‌های خصوصی و امثال این بود که در بعضی موارد موفق بوده و در بعضی موارد موفق نبودند.


سردار طهماسبی به بیان نقش اقشار بسیج در شرایط کنونی و تحریم‌ها پرداخت و تصریح کرد: این دوره که دوران تحریم است، با توجه به فشارهای اقتصادی که  بر کشور وارد شده است و می‌خواهنذ مردم را از این طریق تحت فشارهای روحی روانی و ناامیدکننده قرار دهند، بسیج می‌تواند بار دیگر فرصت بزرگی باشد و تهدیدها را به فرصت تبدیل کند. البته بسیج سازوکارهای متفاوتی در این زمینه می تواند داشته باشد .به عنوان نمونه بسیجیان در 22 قشر سازماندهی شدند. بنابراین نمی‌توان بسیج را به صورت عمومی وارد این صحنه‌ها کرد بلکه باید به صورت تخصصی و مهارت‌های خاص هر قشر در راه عبور از تحریم و فعال کردن اقتصاد و کم کردن مشکلات معیشتی مردم می تواند اثر مستقیم داشته باشد.
وی در پایان سخنانش خاطر نشان کرد: بسیج بزرگترین گوش شنوا برای شنیدن درد ودل‌های مردم است. در هر کجایی کشورمان  پایگاه‌های مقاومت  بسیج  حضور فعال دارند و می توان  مردم را جزء بسیج  دانست.

بسیج هم جزء مردم هستند بنابراین شنیدن مطالبات مردم توسط بسیج در هر جا امکان پذیر است.حال برای حل مشکلات و مطالبات مردم یا در قشر خود پیگیرخواهند بود و یا مطالبات مردم را از طریق سازوکارهای خود به گوش مسئولین انتقال می‌دهند  تا  بتوانند پیگیری‌های لازم را انجام  دهند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید