۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
23:12
کد خبر : 9201717
۱۷:۰۹

۱۳۹۸/۱۰/۰۴

شرکت 3 هزار لرستانی در در آزمون سراسری وکالت

معاون دادگستری لرستان گفت: آزمون سراسری وکالت امسال همزمان با سراسر کشور در فضایی رقابتی و برابر و با حضور بیش از 3 هزار نفر متقاضی لرستانی فارغ التحصیل حقوق برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، فیض‌اله شیرزادی در حاشیه آزمون سراسری وکالت در مرکز استان بیان داشت: آزمون سراسری وکالت امسال همزمان با سراسر کشور در فضایی رقابتی و برابر و با حضور بیش از 3 هزار نفر متقاضی لرستانی فارغ التحصیل حقوق در دو حوزه امتحانی دانشگاه پیام نور ویژه خواهران و دانشکده فنی شهید مدنی ویژه برادران  و با نظارت عوامل حفاظت و اطلاعات دادگستری استان به نحو مطلوب و شایسته برگزار شد.

 

وی افزود: در هفته‌های آینده نتایج اولیه این آزمون با نظارت قوّه قضاییه و از طریق سازمان سنجش کشور به اطلاع عموم خواهد رسید.            

 

معاون منابع انسانی دادگستری لرستان در خصوص نقش و جایگاه وکالت تاکید کرد: نقش وکالت در تشکیل صحیح پرونده و طرح دعاوی کیفری و حقوقی، کمک به روشن شدن حقیقت، استیفای حقوق اشخاص و تسریع در فرآیند دادرسی مهم و ارزشمند است و این مهم نیازمند جذب و بکارگیری دانش آموختگانی است که علاوه بر تخصص وتجربه از تعهد بالایی برخوردار بوده و دانش حقوقی خود را در خدمت احقاق حق و اجرای عدالت قرار دهند.                                                                           

 

شیرزادی خاطرنشان کرد: وکیل به عنوان یک بال فرشته عدالت کمک شایانی در احقاق حق نموده و به عنوان زبان گویا وقلم پویا در خدمت عدالت بوده و مدافع موکل خویش است و انتظار عمومی این بوده که وکلا در فرآیند رسیدگی به پرونده‌های قضایی با رعایت اخلاق حرفه‌ای کمک‌ کار قضات زحمتکش و پرتلاش دادگستری باشند.                                                                     

 

وی در پایان تصریح کرد: توفیق احقاق حق و اجرای عدالت نعمت بزرگی است که به دست قضات و با کمک وکلا، کارشناسان و مشاوران میسر می‌شود و همه این عوامل باید تلاش خویش را برای تحقق عدالت به کار گیرند تا هم رضای خدا و هم رضایت مردم به عنوان ولی نعمتان ما جلب شود و نکته مهم آن است که همواره خداوند ناظر بر اعمال ما بوده و ما با هرنقش اجتماعی باید در درگاه عدالت محور خدای بزرگ پاسخگو بوده زیرا خدا بهترین قاضی و بهترین وکیل است.

 

انتهای پیام/

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید