۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:59
کد خبر : 9202746
۱۲:۴۲

۱۳۹۸/۱۰/۰۸

نشست سیاسی پرسنل نیروی انتظامی و سپاه در هیرمند برگزار شد

هادی سیاسی کشوری و استاد برجسته دانشگاه امام حسین(ع) گفت: فتنه سال ۸۸ با پشتوانه فضای مجازی صورت گرفت و در حدود ۹ ماه ادامه داشت و با بصیرت مردم جمع شد.
به گزارش خبرنگار بسیج از هیرمند، صبح امروز به مناسبت دهه بصیرت نشست سیاسی با حضور پرسنل نیروی انتظامی و سپاه شهرستان هیرمند در نماز خانه منطقه انتظامی هیرمند برگزار شد.

دکتر سید محمود موسوی هادی سیاسی کشوری و یکی از اساتید برجسته دانشگاه امام حسین(ع) در این نشست گفت: افرادی در داخل کشور همواره تلاش کردند افکار مردم را به سمت سکولاریسم سوق دهند.

وی افزود: تئوری پردازی افرادی در داخل کشور و زمینه سازی جهت اینکه اقتصاد ایران بر اساس سرمایه داری غرب صورت گیرد و همواره در حال پیش برد اهداف خود هستند.

موسوی ادامه داد: با روی کار آمدن دولت اصلاحات این جریان سیاسی به قدرت سیاسی نیز رسید .

هادی سیاسی کشوری تصریح کرد: آمریکا ۱۶ انقلاب مخملی در جهان ایجاد کرد و با همین هدف در ایران نیز دنبال انقلاب مخملی بودند با شعار تغلب در انتخابات.

وی در پایان گفت: فتنه سال ۸۸ با پشتوانه فضای مجازی صورت گرفت و در حدود ۹ ماه ادامه داشت و با بصیرت مردم جمع شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید