به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، حجت السلام دهفولی مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه ناحیه امام هادی(ع) مهرشهر در آستانه یوم الله 9 دی در گفتگو با خبرگزاری بسیج اظهار داشت : عموم مردم با شرکت در راهپیمایی نهم دی 88 نشان دادند که حق کیست، باطل کیست و جلو فتنهای بزرگ را گرفتند.

وی افزود: مقام معظم رهبری در قضیه یک تنه در مقابل فتنه ایستادند تا زمانی که مردم وارد میدان شدند که حضور آنان را نیز نباید کم رنگ کنیم اما حرف اصلی را مقام معظم رهبری بیان کردند و آن تمکن از قانون بود.
مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه درناحیه امام هادی(ع) مهرشهر به نقش شخص مقام معظم رهبری در مهار فتنه اشاره کرد و گفت: نقش رهبری، نقشی بی بدیل بود و اگر نبود حضور و ورود شخص ایشان مملکت و نظام دچار یک چالش جدی می شد و مشکلات زیادی برای نظام پیش می آمد و بحث براندازی جدی می شد.
وی در ادامه با بیان اینکه دشمنان امروز نیز جنگ اقتصادی را در بستر تحریمهای ناجوانمردانه علیه آحاد ملت ایران در پیش گرفته اند خاطر نشان کرد: این جنگ نیز در نهایت با پیروزی و سربلندی ملت بزرگ ایران به پایان می رسد که برای تحقق آن باید از مدیران انقلابی برای خدمت صادقانه به مردم بهره گرفت.
حجت السلام و المسلمین دهفولی خاطر نشان کرد: بعد از ایجاد فضای فتنه در کشور، تشخیص حق از باطل بسیار مشکل شد و آن چیزی که ما را آگاه کرد و از آسیبهای چنین فضایی محفوظ داشت «بصیرت» بود که در قرآن کریم نیز از آن یاد شده است به عبارتی بصیرت، ابزاری بود که به وسیله آن مسیر حق را تشخیص دادیم.
خبرنگار : رستمی