به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از اشکذر، مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی در شهرستان روز دوشنبه هفته جاری بعد از نماز مغرب و عشا در بخش مرکزی در مسجد جامع روستای صدرآباد رستاق و در اشکذر در حسینیه شهدا این شهر برگزار گردید.
در این مراسم که با حضوراقشار مختلف مردم، مسئولین برخی ادارات شهرستان و بسیجیان برگزار گردید، هادی سیاسی برادر موسوی با بیان اینکه حماسه ۹ دی بزرگترین و باشکوهترین اجتماع خودجوش ملت ایران در سالهای اخیر بوده است افزود در این مساله شکی نیست که مردم با بصیرت و شناخت صحیح و به موقع در صحنه دفاع از انقلاب و نظام اسلامی حاضر و حماسهای باشکوه افریدند.
وی در ادامه به بیان درسها و عبرتهای فتنه سال ۸۸ از جمله مدیریت راهبردی و دقیق رهبری در بحرانها و حراست از انقلاب، کنار رفتن نقاب از دشمنان نظام و انقلاب، باورفتنهو جنگ نرم، آشکار شدن نفوذ دشمن در سطوح مختلف و نیز اذعان دشمن به قدرت بازدارندگی کشور و جایگاه رهبری و نقش مردم در ماندگاری آن پرداخت.
این مراسم همزمان با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا به پایان رسید.
انتهای پیام/د