۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:50
کد خبر : 9203712
۱۳:۳۷

۱۳۹۸/۱۰/۱۰
امام جمعه کلیبر:

مردم در نهم دی خط بطلان بر دسیسه های استکبار کشیدند

امام جمعه کلیبر گفت: مردم هوشیار و همیشه در صحنه و استکبار ستیز با قدرت ایمان و ولایت و الهام از مکتب سرخ عاشورا با وحدت و همدلی بدون توجه به گروه و گرایش به میدان آمده و با کور کردن چشم فتنه خط بطلان بر دسیسه استکبار در راس آن امریکا و اسرائیل کشیدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذز بایجان شرقی، حجت الاسلام متقی فر در همایش با شکوه نهم دی در جمع مردم انقلابی کلیبر اظهار داشت: فتنه گران به بهانه تقلب در انتخابات آّب در آسیاب دشمن ریخته و با حمایت استکبار وضعیت ناگواری را بر مملکت ایجاد کرده و سبب خسارت برجان و مال مردم وآبروی نظام شدند و به گمان اینکه با حمایت  استکبار  جهانی  مسیر سقوط نظام را هموار و  یا وادار به  قبول ادعای باطل خود خواهند کرد.

وی اضافه کرد: مردم هوشیار و همیشه در صحنه و استکبار ستیز  با قدرت ایمان و ولایت و الهام از مکتب سرخ عاشورا با وحدت و همدلی بدون توجه به گروه و گرایش به میدان آمده و با کور کردن چشم فتنه خط بطلان بر دسیسه استکبار در راس آن امریکا و اسرائیل کشیدند.

حجت الاسلام متقی فر ادامه داد: مردم فهیم ایران با تاسی از عاشورای حسینی و تبعیت از ولایت فقیه در سال 88 بساط فتنه را جمع کرده و فتنه گران را رسوا کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید