به گزارش خبرگزاری بسیج از سلماس، میرکاظم یکانی در نشست روشنگری با موضوع واکاوی ابعاد فتنه88 و نقش رهبری در خلق حماسه مردمی نهم دی، اظهار کرد: در اوایل انقلاب برای ضربه زدن به انقلاب اقدامات مختلفی صورت گرفت، کودتای طبس، کودتای نوژه و ... از این دست اقدامات هستند.
وی ادامه داد: در قدم بعدی منافقین همراه جنگ با عراق کشور را درگیر خود کردند و بزرگترین صدمه ها را در بحث ترور شخصیتها به نظام وارد کردند و هدفشان جابگزینی افراد با ظاهر انقلابی و تفکر لیبرال دموکراسی غربی بود.
این مسوول گفت: در فتنه 88 همه گروهک های مختلف ضدنظام پای کار بودند و در اقدامی برای نخستین بار رای و آرای مردم را نشانه گرفتند تا پشتوانه اجتماعی نظام را تحت تاثیر قرار دهند.
یکانی خاطرنشان کرد: حداکثر هدف فتنه88 براندازی نظام بود و هدف حداقلی شان هم جلوگیری از صدور آرمان های انقلاب اسلامی در کشورهای منطقه بود، ترور و کشته سازی در فتنه88 مهمترین اقداماتی بود که به صورت حرفه ای توسط منافقین در کشور صورت گرفت.
وی ادامه داد: مردودی خواص و پیروزی عوام مهمترین نتیجه داخلی این فتنه بود چراکه برخی از رفتارهای خواص در آن زمان جامعه را به اغتشاش کشاند اما مردم به اصلاح عوام انقلاب به خیابانها آمدند تا قدرت پشتوانه اجتماعی جمهوری اسلامی را به رخ جهانیان بکشند.
انتهای پیام