۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:33
کد خبر : 9203730
۱۴:۰۲

۱۳۹۸/۱۰/۱۰
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه مراغه

امنیت کشور مدیون خون پاک شهداست

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه مراغه گفت: امنیت و حراست کشور مدیون خون شهداست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام رحیم علی طالعی در دیدار خانواده شهیدان فیضی، سه شهید بمباران که به مناسبت 9دی برگزارشد، افزود: شهدا در دفاع از انقلاب و آرمان‌های نظام اسلامی بهترین الگو بودند که با شایستگی تمام از آرمان‌های والای اسلام و انقلاب صیانت کردند.

وی با بیان اینکه ما مدیون شهدا هستیم زیرا آن ها سردادند تا ما سر داشته باشیم، اظهارداشت: شهدا با نثار خون مطهر خود، انقلاب اسلامی را بیمه و پایه‌های نظام را مستحکم کرده اند

حجت الاسلام طالعی ادامه داد: پیشرفت، توسعه، تعالی و امنیت در سایه آن مجاهدت هاست.

وی اظهار داشت: تكريم خانواده شهدا و ايثارگران انقلاب اسلامي و ارزش هايی دفاع مقدس بر همگان واجب است و مسئولان بايد سنت دیدار از خانواده‌های شهدا و ايثارگران را سرلوحه فعاليت‌هاي خود قرار دهند.

حجت الاسلام طالعی تاکید کرد: افتخارات ما در سایه رشادت و ایثار گران و جانبازان است و جلسه امروز ما تشکر از خانواده شهدای است که با روحیه ایثار، جانبازان و فرزندان شهدا را تحمل می کنند.

وی شهدا را در مناسبت ها و روز ها انقلابی ازجمله 9دی سهیم دانست و گفت: شهدا این روز ها را از ما بهتر و زودتر درک کردند و زود تر از ما به هدف نهایی رسیدند.

امنیت کشور مدیون خون پاک شهدا  است

وی پیشرفت در حوزه هاي مختلف از جمله امنيت و آرامش در اقصي نقاط کشور را مديون و مرهون ايثارگري ها و فداكاري هاي  شهدا دانست و افزود: این روحيه انقلابی براي همه ما عبرت انگيز است و بايد الگويي براي ما و جوانان باشد.

وی ادامه داد: همه اقشار جامعه و به ویژه مسوولان باید ادامه دهنده راه شهدا باشند چرا که آنان با جان‌فشانی، اسلام را زنده نگه داشتند و امروز نیز وظیفه ما در قبال آنان، ادامه راه آنهاست.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید