۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
00:40
کد خبر : 9203868
۰۰:۵۰

۱۳۹۸/۱۰/۱۱
فرمانده تیپ امام زمان(عج) شبستر:

حماسه 9 دی را باید روز شکوه میثاق مردم با ولایت است

فرمانده تیپ امام زمان(عج) شبستر اظهارداشت: حماسه 9 دی را باید روز شکوه میثاق مردم با ولایت و تجدید پیوند امت با رهبری و روز یاس و ناامیدی دشمنان در به ثمر رساندن توطئه علیه سنگر ولایت دانست.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، سردار مصطفی محمدی در یادواره شهدای طلبه شبستر، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره حماسه 9 دی مبنی براینکه روز نهم دی در تاریخ خواهد ماند گفت: نهم دی‌ماه سال 88 یکی از زیباترین روزهای تاریخ حیات بشر است، حماسه‌ای که ملت بزرگوار ایران در این روز بصورت خودجوش خلق کرد و هرگز از حافظه تاریخ پاک نخواهد شد.

وی افزود: خالق حماسه ماندگار 9 دی، ملت ایران است که با الهام از هدایت الهی، موفق شد با حضوری به هنگام درصحنه و با شوری متکی بر شعور و بصیرت انقلابی، بزرگ‌ترین، پیچیده‌ترین و شکننده‌ترین فتنه تاریخ علیه نظام دینی و ولایی را درهم شکند و فتنه گران و حامیان داخلی و خارجی آنان را، انگشت‌به‌دهان کند.

سردار محمدی

با اشاره به جایگاه شهدا گفت: شهدا باایمان به خداوند و پیروی از ولایت‌فقیه درراه پاسداری از مبانی اسلام و انقلاب جان خود را فدا کردند.

وی بابیان اینکه برگزاری یادواره شهدا تذکری برای همه ما است، ادامه داد : هدف از برگزاری این یادواره‌ها بیان ایثار و از خودگذشتگی شهدا و بازسازی اخلاق، فضیلت، ایجاد تعهدات فردی و اجتماعی در جامعه است.

محمدی با اشاره به قیام باشکوه ملت ایران در جهت پیروزی انقلاب اسلامی ایران افزود: این انقلاب به‌راحتی به دست نیامده که به‌راحتی از دست برود، مردم برای این انقلاب هزینه‌های زیادی داده‌اند و شهدای بسیاری تقدیم کرده‌اند و دشمنان بخصوص استکبار جهان این را بدانند که راه شهداء همچنان ادامه دارد.

این رزمنده و پیام آور ایثار و شهادت با اشاره به فرق شهدا با دیگر مردم اظهار کرد: فرق شهدا با ما در این است که ایشان خدا را کاملا بر اعمال و رفتارشان ناظر می‌دیدند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید