۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
19:37
کد خبر : 9203944
۱۳:۲۶

۱۳۹۸/۱۰/۱۱
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدشت:

ملت بزرگترین پشتوانه نظام هستند

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدشت گفت: در فتنه 88 مردم ثابت کردند که بزرگترین پشتوانه نظام اسلامی هستند.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از پلدشت، سرهنگ پاسدار منصور یوسفی در مراسم نکوداشت حماسه 9 دی که در این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: بهترین راه مبارزه با فتنه، خشکاندن ریشه های فتنه است، اگر اساس فرهنگ اجتماعی را باورها و ارزش‌ها بدانیم در آن صورت فرهنگی می تواند در مقابل آفت ها و آسیب‌ها، مقاوم و نفوذ ناپذیر باشد که اولاً باورها و ارزش‌های آن از پشتوانه های فکری و نظری قوی برخوردار باشد و ثانیاً آن باورها و ارزش‌ها در جان و دل مردم نفوذ کرده باشد.

این مسوول خاطرنشان کرد: برای نجات از فتنه دانستن راه های خروج از فتنه ضروری است، قرآن و اهل بیت علیهم السّلام راه های خروج از فتنه را آشکارا بیان کرده اند که باید درباره آنها تامل شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدشت اظهار کرد: تقوای درونی در این زمینه ضروری است، با توجه به این که تقوا در ایجاد توکل و اعتماد به نفس در انسان، تأثیرگذار است، می تواند عامل قوی بازدارندگی انسان در گرایش به راه های باطل و شبهه ناک باشد.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید