به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در اهواز؛ این همایش با حضور سردار شاهوارپور فرمانده محترم سپاه حضرت ولیعصر و حجت الاسلام و المسلمین حاج رستگار مسئول محترم دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان خوزستان و رده های سپاه و هادیان و مدیران سیاسی در مجتمع فجر سالن اجتماعات برگزار گردید.
سروان پاسدار باقر سواری مسئول سیاسی ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع) اهواز خاطر نشان کردند:
این همایش که به منظور بصیرت افزایی و توانمندی هادیان سیاسی برگزارگردید،با حضور سرهنگ پاسدار عادل ساری فرمانده محترم ناحیه بسیج امام علی (ع) و حجت الاسلام و المسلمین حاج بهزاد جلالی مسئول محترم دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه بسیج امام علی(ع) و تعداد 20 نفر از هادیان سیاسی ناحیه بسیج امام علی(ع) شرکت کردند
وی افزود:
نخبگان و هادیان سیاسی ناحیه بسیج امام علی (ع) برای ادامه رسالت خود یعنی تقویت و تعمیق مسائل اعتقادی، سیاسی و فکری بسیجیان باید با انسجام و سازماندهی بیشتری وارد میدان شوند.
انتظار مهم ما از هادیان و مدیران سیاسی ناحیه بسیج امام علی (ع) این است که با فعالیتهای مستمر قلمی و بیانی خود در جهت ایجاد وحدت و جلوگیری از تفرقه بین نیروهای انقلابی گام برداشته و سطح بصیرت و بینش عقیدتی و سیاسی بسیجیان را ارتقا دهند.
همایش هادیان سیاسی با چنین نگاهی برگزار شده و نقطه شروعی برای یک نهضت است و آن نهضت روشنگری و تبیین دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی است.»
وی ادامه داد:
«تمرکز ما هم در این همایش تبیین دستاوردهای انقلاب در حوزههای مختلف به شکل دقیق و تخصصی است تا هادیان ما با انگیزهتر و توانمندتر عمل کنند.