۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
07:28
کد خبر : 9204436
۱۵:۵۵

۱۳۹۸/۱۰/۱۳
امام جمعه مهربان:

دشمن به زودی نتیجه خباثت خود را خواهد دید

امام جمعه مهربان گفت: دشمنان بدانند مکتب خمینی و خامنه ای و سلیمانی ها دارد به لطف الهی و عنایات امام زمان (عج) نتیجه می دهد و دشمن به زودی نتیجه خباثت خود را خواهد دید.

ابه گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام عینلو  در خطبه های نماز جمعه این هفته گفت: در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.
وی افزود: شهادت پاداش مجاهدان درگاه خداست و شهادت ابر مرد تاریخ جنگ و جهاد فی سبیل الله ، مالک اشتر ولایت ، بزرگ مرد اخلاص و ایثار در ایام ولادت قهرمان کربلا و در آستانه ایام فاطمیه نشان از قبولی مجاهدت های این سردار مدافع حرم است که به محضر صاحب العصر امام زمان(عج) و نائب برحقش امام خامنه ای و ملت شریف و بزرگوارو به محضر خانواده سردار سپهبد اسلام حاج قاسم سلیمانی و شهادت سردار اسلام ابو مهدی المهندسی و همرزمانشان را تبریک و تسلیت عرض می کنم .
حجت الاسلام عینلو گفت: دشمنان بدانند مکتب خمینی و خامنه ای و سلیمانی ها دارد به لطف الهی و عنایات امام زمان (عج) نتیجه می دهد و دشمن به زودی نتیجه خباثت خود را خواهد دید.
وی به خصوصیات و ویژگیهای سردار قاسم سلیمانی اشاره و بیان کرد: بیش از هر چیز دوست داشت اور ا سرباز ولایت خطاب کنند،  عظمت او در اطاعت آگاهانه و اخلاص و مجاهدت دائمی بود، او بارها آرزوی شهادت کرد و آرزویش رسید، حاج قاسم سلیمانی یک فرد نبو ام خمینی و سرباز مخلص امام خامنه ای بود.
حجت الاسلام عینلو گفت: افزود: آمریکا با این اقدام بز دلانه و شبانه و تروریستی مرتکب یک حماقت راهبردی شد، دولت خبیث آمریکا در صدد بود که به زعم باطل خود پیروز مندانه از عراق خارج شود و شهادت سردار سلیمانی اما آغاز کار است فصل جدیدی در اوج گیری جبهه مقاومت و موجب اتحاد جهان اسلام خواهد شد
خطیب نماز جمعه مهربان اظهارداشت: امریکا، رژیم غاصب و نوکرانش مسئول شهادت این دو فرمانده بزرگ اسلام و مسلمین هستند.
وی اضافه کرد: این جنایت بزرگ به معنای اعلان جنگ نا محدود به مقاومت است و هیچکس نمیتواند نتایج آن را کنترل کند و تروریسم جهانی به رهبری آمریکا و صهیونیسم باید از این پس با کابوس انتقام سخت مقاومت اسلامی زندگی کنند.
حجت الاسلام عینلو خاطرنشان کرد: انتقام از خون قاسم سلیمانی یک مطالبه اسلامی است نه ایرانی حشدالشعبی عراق، فاطمیون افغانستان، زینبیون پاکستان، حزب الله لبنان، انصاراله یمن، قوات الوطنی سوریه و مقاومت فلسطین و همه آزادی خواهان و هسته های مقاومت بین المللی و همه مستضعفان عالم اسلام خون خواه خون پاک و مطهر سردار سپهبد اسلام حاج قاسم سلیمانی هستند
امام جمعه مهربان گفت: جهان اسلام و ملت شریف و بزرگوار ایران تنفر و انزجار خود را از شیطان بزرگ و طاغوت اعظم آمریکای جهان خوار و جنایت کار با این شعار اعلام می کند مرگ بر آمریکا.
حجت الاسلام عینلو گفت: دنیا بداند به اندازه عظمت و بزرگی مصیبت فقدان او و یارانش برکات خونشان بیشتر خواهد بود وریشه فتنه های عراق و لبنان رسوا خواهد شد
وی افزود: سلیمانی نماد وحدت و اتحاد جهان اسلام بود و خون پاکش انشاله افق های جدیدی را برای وحدت بیشتر جهان خواهد گشود وانتقام حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را با فتح قدس خواهیم گرفت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید