۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
22:28
کد خبر : 9204528
۱۴:۴۶

۱۳۹۸/۱۰/۱۳
فرمانده سپاه مراغه:

9 دی بر اثر بصیرت و معرفت مردم عادی به وجود آمد

فرمانده سپاه مراغه گفت: 9 دی بر اثر بصیرت و معرفت ،هویت شناسی و دشمن شناسی مردم عادی به وجود آمد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، سعید رشیدی در جمع کارکنان کمیته امداد امام خمینی (ره) با تبریک دهه بصیرت و 9 دی افزود: ریشه برخی از بحران های کشور در فتنه سال 88 پایه ریزی شده است.

وی افزود: فتنه 88 در اثر بی بصیرتی ، بی معرفتی و عدم شناخت تعدادی از خواص بی بصیرت به وجود آمد که باعث 8 ماه نا امنی و آشوب و اغتشاشات در کشور شد.

فرمانده سپاه مراغه با بیان اینکه نهم دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصیرت» تبدیل به یوم الله و ماندگار شد، افزود: نهم دیماه بر اثر بصیرت، معرفت، هویت شناسی و دشمن شناسی مردم عادی به وجود آمد.

وی ادامه داد: حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورایی مردم حماسه ساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی ۹ دی ماه ۱۳۸۸ نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات ایران اسلامی به حساب می آید.

رشیدی اضافه کرد در این روز ماندگار و تاریخی، ملت ایران اسلامی، حماسه ای دیگر آفرید و دشمنان خدا و دینش را مأیوس و ناامید ساخت و قلب امام زمان(عج) و نائب بر حقش حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مد ظله العالی ) را خشنود کردند.

وی در ادامه سخنان خود به مشکلات معیشتی مردم هم اشاره ای کرد و گفت: البته مردم ما به نوع اداره کشور و برخی سو مدیریت ها و مشکلات اقتصادی انتقاد دارند و از مسئولان خواستار پاسخگویی هستند.

رشیدی ادامه داد: وقتی حرف دفاع از ارزش ها و انقلاب به میان می آید همه خواسته ها و انتقادهای خود را کنار گذاشته و فقط در مسیر پیشرفت انقلاب حرکت می کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید