۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
02:53
کد خبر : 9204715
۰۸:۵۴

۱۳۹۸/۱۰/۱۴
نماینده ولی فقیه در استان مازندران:

با شهادت سپهبد سیلمانی وظیفه ما سنگین‌تر شد

نماینده ولی فقیه در استان مازندران گفت:با شهادت سپهبد سیلمانی وظیفه ما سنگین‌تر شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، حجت الاسلام محمدباقر محمدی لایینی نماینده ولی فقیه در استان مازندران در ستاد بزرگداشت شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با گرامی‌داشت یاد این مجاهد بزرگ اسلام، اظهار داشت: با توجه به اعلام سه روز عزای عمومی از سوی مقام معظم رهبری، باید برنامه‌های خوب و باشکوه در استان برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه مردم منتظر هستند مراسم به گونه‌ای برگزار بشود که احساس و عشق‌شان را نشان بدهند، افزود: امروز در همه شهرها حضور خودجوش و بسیار پرشور مردمی در نمازجمعه و راهپیمایی‌های بعد از نماز را شاهد بودیم.

حجت الاسلام محمدی لائینی با اشاره به اینکه مراسم تشییع جنازه این شهید، تبدیل به یک حماسه بزرگ ملی و اسلامی خواهد شد، گفت: مراسم چهلم این شهدا مصادف با 22 بهمن است که باید پررنگ‌تر و قوی تر از قبل برگزار شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: با حضور حداکثری و همگانی مردم در پای صندوق‌های رای خودش را نشان خواهد داد و ما هم توفیق ادامه راه، آرمان، اهداف و خواسته‌های‌شان را پاس بداریم.

حجت الاسلام  محمدی لائینی با بیان اینکه با شهادت هر کدام از این شهدا بار ما سنگین‌تر و وظیفه ما سنگین‌تر می‌شود، گفت: باید احساس مسئولیت ما بیشتر و تلاش و انگیزه ما فراوان‌تر و قوی‌تر بشود./دفاع پرس

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید