خبرگزاری بسیج قزوین: شهید سرافراز جهان اسلام بیش از ۴۲بار هدف ترور سازمانهای اطلاعاتی غربی اروپایی عبری عربی گرفت و هربار با هوشیاری پاسداران گمنام و سربازان گمنام عاملان قبل از انتحار و اقدام دستگیر شدند.
اما این بار داستان متفاوت بود، آن زمان که با جک استراو در بیانیه تهران قدم زدند سپهبد علی صیاد شیرازی آسمانی شد و این بار قدم زدن با جان کری به همراه تعهد طیب نیا به fatf هزینه اش خون بهای سردار سلیمانی بود.
ترور در بغداد، نفوذی در دفتر ابومهدی مهندس بوده یا اینکه در تهران سردار سلیمانی زیر تیغ نفوذیها حرکت می کرده است. زمان و مکان و دقت ترور بدون هماهنگی در داخل و خارج امکانپذیر نبوده است. قطعا پاسداران گمنام و وزارت اطلاعات ضربه شست جانانه ای را برای عوامل آمریکایی و اسراییلی در نظر گرفتند.
جلسه شورای عالی امنیت ملی با حضور و ریاست رهبر انقلاب برگزار تا وعده انتقام سخت در آن مطرح و فتوای جهاد صادر شود. سردار سلیمانی در روز پرستار به دیدار یگانه پرستار دشت کربلا رفت. امروز حسین بن علی (ع) به دیدارش خواهد آمد، همه می خواهند او را ببینند که مردانی از طایفه سلمان پس از ۱۴۰۰سال اهل بیت را ندیده چون خدای نادیده اطاعت کردند و حریم آنها را از لوث نخاله های سفیان پاک کردند. امروز زینب کبری (س) دست کسی به معجرش نرسید. رقیه و سکینه گوشواره هایشان را کسی مطالبه نکرد، وقتی داعش به شهرهای مقدس رسید تا قبور ائمه را تخریب و نماد شیعه را از بین ببرد یقینا زینب با دیدن سپاه پارسی به فرماندهی سلیمانی شادمان شد، چه زیبا بود صدها هزار نفر دور خیمه ایستادند. کودکان رشادت های سربازان عاشورا را تماشا می کردند صدها ظهر عاشورا گذشت اما خیمه برجا بود زینب برپا ی مولا ایستاده بود.
امریکا با حذف نمادهای شیعه در یک پروژه حساب شده قصد نابودی شیعه را داشت تا ازیاد برفت هرآنکه از دیده برفت را تجربه کنند، ترور سردار سلیمانی یکی از پازل های آمریکا برای تشدید تنش در منطقه و توجیه حضور نظامی خویش بود.
ایران با اداره استراتژیک بحران عراق جو ضد ایرانی رسانه ها را به موج استکبار ستیزی تبدیل کرد، بزرگترین برد برای اسراییل نابودی سپاه قدس و کشیدن ایران پای میز مذاکره است.
این بار می توان با جرات گفت: اگر کسی در دولت و سایر قوا حرف از مذاکره با آمریکا بزند تکلیفش را خود مردم روشن کنند و منتظر مجلس نمانند.
آمریکا fatf و مذاکره را می خواهد، از طرفی اعلان جنگ می کند و از طرف دیگر حرف از مذاکره و جاسوسی آشکار می زند.
تکیه به ظالم در حقیقت زندگی و بازی با آتش است، نیروهای مسلح و مسئولان بدانند اگر پاسخ آمریکا داده نشود شک نکنیم در برآورد گام به گام حملات خود را متوجه داخل خواهند کرد و شهرها و زیر ساخت های کشور را آماج حملات قرار خواهند داد.
آمریکا در عراق سوریه لبنان یمن بحرین و قطر باید مهار شود، بساط پایگاه های این کشور در منطقه بر چیده شود. ایران باید تمام منطقه و دنیا را برای منافع آمریکا نا امن کند. از این به بعد هیچ نیروی آمریکایی در منطقه ایمن نخواهد بود بلکه تنها جان پناه آنان واشنگتن است.
شورای امنیت به نفع آمریکا تشکیل جلسه داده و اتحادیه اروپا می گوید سردار سلیمانی در لیست تحریم و ترور ما قرار داشته است. آقایان اگر دم از مذاکره با اروپا بزنید هیچ چیزی جز خیانت و شراکت در جنایت این کفتار ها برازنده شما نیست.
سردار سلیمانی در لیست ترور قرار گرفت اما آمریکا به دنبال تشدید نا امنی در منطقه است تا نیروهای بیشتری را به منطقه اعزام کند ایران باید از ۷۰۰هزار نیروی خود در چند کشور بخواهد هیچ نیروی آمریکایی نتواند از پادگان خود خارج شود.
۲۶ دی ماه روز فرار شاه خائن همزمان با انتقام سخت ایران خواهد بود تا فرار آمریکایی ها برای اولین بار در دنیا به عنوان کلیپ سرگرمی دیده شود.
جاییکه صفین بود ابوموسی و خوارج هم بودند اما این بار مالک اشتر علی زمان پایان ماجرا را رقم زد. مالک اشتر به استقبال سردار آمد.
1002/گ30/ب