۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
17:20
کد خبر : 9204906
۱۳:۳۷

۱۳۹۸/۱۰/۱۴
نماینده ولی فقیه دراستان هرمزگان:

خون شهید سلیمانی روح تازه ای در جبهه مقاومت دمید

عبادی زاده گفت: دشمن نمی داند خون شهید سلیمانی خطرناک تر از وجود اوست؛ زیرا خون این بزرگوار روح تازه ای در جبهه مقاومت دمید.

حجت الاسلام عبادی زاده، نماینده ولی فقیه در هرمزگان در مراسم بزرگداشت سردار سپهبد سلیمانی در بندرعباس با بیان اینکه خون شهید سلیمانی جامعه اسلامی در سراسر جهان را منسجم تر می کند، گفت: در اوایل انقلاب با خوان شهدای فراوانی از جمله شهید بهشتی، باهنر، حاجبی و… جامعه را منسجم و حزب الله را تقویت کرد.

امام جمعه بندرعباس تصریح کرد: در حال حاضر که جریانات مستکبر و جریانات مقاومت گره خورده بود خون سردار سلیمانی برای بازگشایی گره های آن نیازمند بود و خون شهید سلیمانی شک و تردید را از دل ها زدود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان ،عبادی زاده افزود: دشمن نمی داند خون شهید سلیمانی خطرناک تر از وجود اوست؛ زیرا خون این بزرگوار روح تازه ای در جبهه مقاومت دمید.
وی با تاکید بر اینکه خون شهید بهترین بصیرت افزا در انقلاب اسلامی است، گفت: شهادت سردار سلیمانی خون تازه ای در جامعه و رگ های جوانان تزریق کرد.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان با اشاره به اینکه شهید سلیمانی به مردم انقلابی هرمزگان علاقمند بود و همواره از مظلومیت شهدای غواص این منطقه یاد می کرد، بیان کرد:امروز در شرایط حساسی قرار داریم جوانان باید کمربند همت خود را محکم تر از پیش ببندد.

عبادی زاده با تاکید بر اینکه دشمن باید بداند خون شهید سلیمانی خطرناک تر، راهش پر رهرو تر، امید در دلها بیشتر خواهد بود، اظهار کرد: جوانان این مرز و بوم هرگاه رهبر فرمان دهد تمام آنها قاسم سلیمانی می شوند.
وی خاطر نشان کرد: خونی که از شهادت سردار سلیمانی جریان یافته سیلی برای نابودی استکبار ایجاد می کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید