به گزارش خبرگزاری بسیج از خوی، حجت الاسلام محمد رستمی در آیین بزرگداشت مقام عظمای شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی ضمن تبریک و تسلیت شهادت وی، اظهار کرد: دشمن خیال خام کرده که با شهادت سردار محور مقاومت مبارزه با داعش و تروریست بسته می شود.
وی افزود: حاج قاسم جایگاه بین المللی داشت و بی شک حماقت آمریکا بی جواب نخواهد ماند چرا که از بامداد جمعه 13دی ماه با انتشار این خبر موج اعتراضات و انزجار از آمریکا بلند شده است.
وی ادامه داد: حاج قاسم تربیت شده مکتب خمینی کبیر بود و تلاشها و مجاهدتهای بی وقفه ایشان برای بسط و گسترش عدالت و امنیت در منطقه زبان زد عام و خاص است.
این مسوول گفت: رشادت های این سرباز فدایی اسلام از جنگ تحمیلی تا مبارزه با تکفیری ها و داعش فراموش نشدنی است و وی چه به عنوان فرمانده لشگر پر افتخار 41 ثارالله کرمان در دوران دفاع مقدس و چه فرمانده محور مقاومت در مبارزه با داعش همچنان سرباز ولایی و گوش به فرمان ولایت بود.
انتهای پیام