۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:49
کد خبر : 9205315
۱۲:۱۶

۱۳۹۸/۱۰/۱۵
مدیر کل دادگستری قزوین:

سردار سلیمانی پناه مستضعفین منطقه بود

مدیرکل دادگستری قزوین در دیدار با فرمانده سپاه صاحب الامرعج به مناسبت شهادت سردار بزرگ اسلام شهید سپهبد سلیمانی گفت: سردار سلیمانی پاک به دنیا آمد، پاک زیست و مرگ سعادتمند و حیات ابدی که همان شهادت است را پذیرفت .

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، حجت الاسلام نورالله قدرتی در دیدار با فرمانده سپاه صاحب الامرعج که به مناسبت شهادت سردار بزرگ اسلام شهید سپهبد سلیمانی انجام شدضمن تبریک و تسلیت شهادت سردار سلیمانی به ملت عزیز ایران گفت: شهادت سردار مظلوم سپاه اسلام غریبانه و جانسوز بود و اشک میلیونها نفر را در سراسر دنیا و ایران عزیز به همراه داشت. مردم قدردان شهید ولایت هستند و در طول دوران فرماندهی خویش در سپاه قدس توانست منافع نا مشروع ابرقدرتها را در هم شکند و تشکیل ارتش مقاومت از شاهکارهای سردار بزرگ ولایت بود.

 

وی افزود: در تهران کسانی با اشک خواستار پاسخ دندان شکن به دشمن متجاوز بودند این کار با دستان بلند نیروهای مقتدر سپاه بسیج ارتش ولایتمدار به زودی رخ خواهد داد تا مرهمی بر زخم دل های مردم مظلوم منطقه و ایران باشد‌، در فضای مجازی تصاویر سردار بزرگ اسلام بی نهایت است و نشان میدهد همه داغ شهادتش را درک کردند. در حقیقت دل های ما نگران خودمان است زیرا جایگاه سردار نزد خدا و اولیا آرزوی هرشخص در هر لباس و جایگاهی می باشد.

مدیر کل دادگستری قزوین با اشاره به الگو بودن سردار سلیمانی برای ملت های مظلوم گفت: ایشان یک الگوی تمام عیار برای مستضعفان جهان بود که او را نجات بخش می دانستند و در جنگ تمامعیار با استکبار و همه قدرتها که تمام توان خویش را به میدان آورده بود سربلند بیرون آمد. ایشان یک نابغه نظامی و انسان آسمانی بود که اگر در نبرد با داعش به شهادت می رسید اثر گذاری امروز را نداشت بلکه آن قدر بزرگ هست که رییس جمهور آمریکا به عنوان سردمدار تمام شیاطین عالم دستور ترور می دهد.

وی در پایان اشاره کرد: خون سردار سلیمانی بی جواب نمی ماند همه مردم مسئولین و نیروهای نظامی انتظامی تا آخرین قطره خون خویش در برابر استکبار خواهند ایستاد درس فراموش نشدنی باید بدهند تا بار دیگر در ذهن خویش لحظه ای حمله و ترور را متوجه ایران و جبهه مقاومت نکنند. ما به کلام نائب امام عصر اعتقاد راسخ داریم و انتقام سخت را وعده صادق می دانیم.

مدیر کل دادگستری قزوین در پایان افزود: همه ملت ایران و آزادیخواهان مستضعفین داغدار هستند، سردار شخصیتی آسمانی و الهی بر روی زمین بود که بیش از ۴۰سال به دنبال شهادت رفت تا به آرزوی دیرینه اش رسید همان گونه که سایر همرزمانش آسمانی شدند

 

1002/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید