۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
10:10
کد خبر : 9205786
۱۰:۱۲

۱۳۹۸/۱۰/۱۷
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان سرباز:

بسیاری از مشکلات جامعه با امر به معروف حل می شود

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستانی سرباز گفت: بسیاری از مشکلات موجود در جامعه اسلام و کشور ما بوسیله این واجب الهی قابل حل است که متاسفانه اکنون آنگونه که درست است به آن توجه نمی شود.

حجت الاسلام هراتی، مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه شهرستانی سرباز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در سرباز گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از واجب‌هایی هست که اگر در جامعه رواج یابد جامعه دچار ترقی و پویایی می‌شود.

وی تاکید کرد: بسیاری از مشکلات موجود در جامعه اسلام و کشور ما بوسیله این واجب الهی قابل حل است که متاسفانه اکنون آنگونه که درست است به آن توجه نمی‌شود.

مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه شهرستانی سرباز تصریح کرد: اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه فراموش شود، جامعه دچار مشکلات عدیده ایی خواهد شد.

هراتی در پایان خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر جزء واجباتی است که در بسیاری از آیات و روایات تاکید شده است و از طرف ائمه اطهار بسیار سفارش شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید