مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه ناحیه سمنان
تازه اول راه است/ هر روز منتظر یک سیلی محکم باشید
حجت الاسلام والمسلمین راسخی خطاب به رییس جمهور آمریکا گفت: پرتاب موشکها در سحرگاه چهارشنبه قدم اول بود و باید هر روز و هرلحظه منتظر یک سیلی محکم باشید
به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالفضل راسخی مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه ناحیه سمنان ضمن اشاره به آیات سوره بروج گفت: معنی این آیات درست برای این روزهای کشور و شهادت حاج قاسم سلیمانی است. خداوند در این سوره بعد از ۳ قسم میفرماید ((مرگ بر اصحاب اخدود که مومنین را به جرم ایمانشان در آن خندق به آتش کشیده بودند)). در ادامه خدا به کفار و دشمنان اسلام اشاره میکند و میفرماید ((آنان که مردان و زنان با ایمان را به آتش سوزاندند و توبه نکردند بر آنان عذاب جهنم و آتش دوزخ مهیا است))
وی افزود: مصداق این آیات و سوره شهادت حاج قاسم عزیز ماست که هیچ جرمی نداشت جز دفاع از دین و اسلام.
راسخی افزود: برخیها در داخل کشور دم میزنند که چرا مرگ بر امریکا میگوییم و باید از راه مذاکره مشکلات را حل کنیم. در حالی که شعار مرگ بر استکبار چندین بار در قرآن کریم آمده است. امریکاییها در جهان برای هیچ ملت و کشوری ارزش و احترامی قائل نیستند حال اینکه در سوره بروج آمده است که برخی از کسانی که جنگ را دیدند و توبه نکردند و به راه خود ادامه دادند، این به برخی از آدمهای داخلی بر میگردد که همچنان به دنبال مذاکره اند و حرف از صلح خاورمیانه میزنند.
مسئول نمایندگی، ولی فقیه در مساه ناحیه سمنان ادامه داد: امریکا باید بفهمد که این سیلی که سحرگاه چهارشنبه خورد تاوان اشک رهبر و آقایمان بود. امریکا هنوز نفهمیده است که ایران در کجای قله ایستاده است و به قول مولایمان دوران بزن در رو تمام شده است و این تازه اول راه است.
وی افزود: امریکا یک سلیمانی از ما گرفت، ولی پس از این هر روز باید منتظر یک سیلی باشد. تشییع بی نظیر شهدا در عراق و ایران که شاید در طول تاریخ بی نظیر بوداین خود یک سیلی محکمی بود که به آنها زده شد؛ و در ضمن همه مردم ایران وعراق یک صدا خواستار خروج امریکا از منطقه شدند که این خود سیلی دیگری خواهد بود.
وی یادآور شد: خیلی از مسئولین و مقامات رژیم تروریستی امریکا به ترامپ متذکر شده بودند که این اقدام نابخردانه را انجام ندهد، ولی این اشتباه را کرد؛ لذا پس از این خواب آرام نخواهند داشت نه ترامپ نه نظامیان امریکایی و هم پیمانانش در غرب آسیا.
حجت الاسلام والمسلمین در پایان خاطر نشان کرد: غرب اگر روزی از حاج قاسم میترسید از این پس نیز باید از شهید حاج قاسم بترسد و وحشت مضاعف داشته باشد.. حاج قاسم از مخلصترین افراد انقلاب بود و خداوند در قرآن وعده داده است که مزد کسانی که در راه او ایستاده اند بهشت و رستگاری بزرگ است؛ لذا مسیر حاج قاسم مسیر رستگاری است وتا ظهور آقا امام زمان (عج) ادامه خواهد داشت