۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
17:19
کد خبر : 9206680
۱۵:۴۸

۱۳۹۸/۱۰/۱۹
معاون سیاسی سپاه استان البرز:

ترور سردار شهید قاسم سلیمانی حماقت بزرگ آمریکا بود

معاون سیاسی سپاه استان البرز با اشاره به شخصیت والای شهید حاج قاسم سلیمانی گفت:ترور سردار شهید سلیمانی حماقت بزرگ آمریکا بود که آنان را دچار اشتباه محاسباتی کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، به همت سازمان بسیج مداحان استان البرز مراسم بزرگداشت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهیدان جنایت رژیم تروریستی آمریکا در حسینیه‌ شهدای مداح برگزار شد.

مراسم بزرگداشت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهیدان جنایت رژیم تروریستی آمریکا

سرهنگ پاسدار محمد گودینی معاون سیاسی سپاه استان البرز در این مراسم با اشاره به شخصیت والای شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: وجود سردار سلیمانی چند برکت بزرگ در خود داشت که مهمترینش، بازدارندگی در مقابل نظام سلطه، دور کردن سایه جنگ از سر کشور و همچنین ایجاد وحدت در محور مقاومت بود.

وی افزود: ترور سردار شهید سلیمانی حماقت بزرگ آمریکا بود که آنان را دچار اشتباه محاسباتی کرد.

معاون سیاسی سپاه البرز دلاوری‌های سردار سپاه اسلام را برجسته خواند و گفت: شاهکارهای تاثیرگذار حاج قاسم سلیمانی در سوریه، یمن، لبنان، عراق، لیبی و ... برای همگان ملموس و مشهود است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدام موشکی سپاه علیه پایگاه آمریکایی عین الاسد اشاره کرد و اظهار داشت: این اقدام یکی از جلوه‌های توانمندی‌های ما بود. ما در برابر دشمن ایستادگی می‌کنیم و پاسخ می‌دهیم در حالی که هیچ کشوری توانایی اینکه برابر آمریکا از خود اراده‌ای نشان دهد را ندارد.

معاون سیاسی سپاه استان البرز بیان داشت: مداحان افرادی هستند که باید تهدیدات را بشناسند و مردم را نسبت به این تهدیدات آگاه کنند و زمانی می‌توانیم با تهدیدات مقابله کنیم که خودمان به سلاح علم مجهز باشیم.

وی تصریح کرد: وظیفه اصلی امروز مداحان این است که هرچه بیشتر در جهت بصیرت افزایی خود و جامعه حرکت کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید