۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
00:40
کد خبر : 9206702
۱۶:۳۸

۱۳۹۸/۱۰/۱۹
مسئول نمایندگی ولی فقیه در یگان حفاظت هواپیمایی سپاه فرودگاههای استان سیستان و بلوچستان:

ایران بار دیگر هیمنه ی آمریکا را شکست و آمریکا را خار وذلیل کرد

مسئول نمایندگی ولی فقیه در یگان حفاظت هواپیمایی سپاه فرودگاههای استان سیستان و بلوچستان گفت: ایران با شلیک موشک های نقطه زن بار دیگر ابهت و هیمنه ی آمریکا را درهم شکست.
حجت الاسلام نعیم اربابی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در یگان حفاظت هواپیمایی سپاه فرودگاه‌های استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان گفت: ایران بار دیگر هیمنه‌ی آمریکا را شکست و آمریکا را خار وذلیل کرد.

وی افزود: ابزار مهم رزمندگان انقلابی واسلامی ما ایمان راسخ و اراده قوی بود، و همین عامل هم باعث درهم شکستن قدرت پوشالی آمریکا شد.

حجت الاسلام اربابی بیان کرد: ایران با شلیک موشک‌های نقطه زن در ساعتی که آمریکایی ها شهید سلیمانی را به شهادت رساندند بار دیگر ابهت و هیمنه‌ی آمریکا را در همان ساعت درهم شکست.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در یگان حفاظت هواپیمایی سپاه فرودگاه‌های استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: دوران بزن و در رو تمام شده امروز اگر دشمن یکی بزند ده تا میخورد، دشمنان بدانند که اگر خطایی از آن‌ها سر بزند ایران، تلاویو و حیفا را باخاک یکسان خواهدکرد و انتقام سخت تری ازدشمنان خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید