۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
17:20
کد خبر : 9206955
۰۹:۵۴

۱۳۹۸/۱۰/۲۱
سردار لیالی

حاج قاسم یک خط قرمز داشت و آن انقلاب گری بود

مراسم گرامیداشت سردار آسمانی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش با حضور پر شور مردم متدین و ولایت مدار شهر اقبالیه در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، در این مراسم فرمانده سپاه ناحیه امام سجاد (ع) قزوین، معاون سیاسی سپاه قدس و فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهر اقبالیه بر پای مادران شهدای دفاع مقدس (مادر شهید اسماعیل عسگری) و مدافع حرم (مادر شهید جاوید الاثر ذکریا شیری) تعظیم کردند و بر پای این مادران بوسه زدند.

سردار رحیم لیالی معاون سیاسی نیروی قدس سپاه پاسداران در این مراسم اظهار کرد: می توان شخصیت، جایگاه و هدف شهید سلیمانی بر اساس سوره یس قرآن کریم تبیین کرد، این شهید از مردم و برای مردم بود و فدایی امت جهان اسلام بود و پیام شهید سلیمانی فقط یک جمله بوده است اطاعت محض از ولی فقیه زمان امام خامنه ای بود.

وی خاطر نشان کرد: ۱۳ آبان ماه در تاریخ یک نقطه عطف است، بخاطر اینگه این حادثه ای که رخ داد یک آرمان بود و یک امر قطعی الهی بود که باید به وقوع می پیوست، این شهید عزیز قبل از پرواز دلنوشته ای داشت که گفته بود خدایا من را پاکیزه بپذیر، خون این شهید جهان اسلام را بیدار کرده است و در جای جای دنیا مراسم یادبود گرفته اند و این یک واقعیت است.

سردار لیالی بیان کرد: حاج قاسم یک خط قرمز داشت و آن انقلاب گری بوده است و سیاستمدارترین انسان ها بوده است، وابستگی حزبی نداشت خط قرمز حاج قاسم بیان خطبه ۹۷ نهج البلاغه بوده است، حاج قاسم نماد انقلابی گری بوده است.

این مسوول یادآور شد: امروز پیکر اربا اربا شهید سلیمانی شهادت می دهد که جز انقلاب و ولایت هیچ چیزی رو نمی پسندید، بعد از این اتفاق حادثه ای رخ داد و آن این است که در واقع وعده بزرگ الهی در خصوص مبارزه با استکبار برای نخستین بار بعد از جنگ جهانی دوم ایجاد شده است و با یک سیلی آغاز شده است.

معاون سیاسی نیروی قدس سپاه پاسداران تاکید کرد: امروز دفاع از خون شهید سلیمانی این است که در عرصه های نظامی و فضای مجازی بیدار باشیم امروز عرصه جهاد با استکبار کلید خورده است و باید آنها را از منطقه بیرون برانیم.

 

4001/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید