۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
10:08
کد خبر : 9208558
۱۰:۲۴

۱۳۹۸/۱۰/۲۶
مسئول هیئت بسیج دانشجویی استان قزوین:

خانواده های داغدار حادثه سقوط هواپیمای اکراینی مارا درغم خود شریک بدانند

مسئول هیئت بسیج دانشجویی استان قزوین گفت: خانواده های داغدار حادثه سقوط هواپیمای اکراینی مارا درغم خود شریک بدانند.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، مهدی بردبار مسئول هیئت بسیج دانشجویی استان قزوین گفت: هدف ما از برگزاری جلسه #هیئت_دانشجویی_علمدار که خادمان دانشجویی استان ، آن را با موضوع یادبود جانباختگان حادثه سقوط هواپیمای اکراینی ر برگزار نمودند این بود که پیام تسلیت خود را به مردم و خانواده های داغدار این عزیزان برسانیم ومارا در این غم بزرگ که تحمل آن بعد از آن اطلاعیه سنگین تر نیز شد شریک بدانند.


وی افزود: درست، در هنگامی که حادثه بزرگ شهادت فرمانده شجاع، با تدبیر و مخلص سپاه قدس» سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی « ابومهدی المهندس «و شهدای همراهشان، زنده بودن انقلاب در کشور را به رخ جهانیان کشاند؛ و درست، در هنگامه‌ای که قیامت به پا شده در تشییع تاریخی این پیکر‌های ارباً اربا، عظمت ملت ایران را در برابر چشم‌های بهت‌زده دشمنان، به نمایش گذاشت؛ شیرینی آغاز عملیات» انتقام سخت «- مطالبه شده توسط مردم- تحت الشعاع اتّفاق ناگواری قرار گرفت! لرزه شدیدی که در کنار بلند نمودن صدای اندوه قابل درک داغداران، زبان‌های در حلقوم فرو برده شده را، بار دیگر دراز نمود و سر و گوش نارفیقان مدیون انقلاب را نیز، دوباره جنباند!


بردبار در پایان تاکید کرد: در این مجال هدف دیگر برگزاری این جلسه ، ضمن ابراز مراتب همدردی و سوزش عمیق سینه هامان ، از داغ بزرگ جان باختن برادران و خواهران مسافرمان و درخوا ست تسریع در تعیین قصور‌ها و تقصیر‌های انجام شده در این ماجرا، از متولیان امر، با ایمانی محکم‌تر از گذشته و غیرتی راسخ‌تر از قبل، به محضر نایب امام زمانمان و مقتدای عزیزتر از جانمان امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، عرضه می‌داریم: هیچ ابتلا و لرزه‌ای نمی‌تواند، ما را از عهدی که زیر تابوت سردار سلیمانی بستیم، باز دارد و انتقام از خون حاج قاسم تا زمانی که جان در بدن داریم در وجود ما خواهد جوشید و انتقام ابتدایی ما از آمریکایی ها این است که دیگر این جنایتکاران در منطقه حضور نداشته باشند.

9001/پ30/ب



نترس ای دل غمدیده روزگار این است
اگرچه تلخ، ولی انتهاش شیرین است

نترس آینه‌ی ما ترک نخواهد خورد
بدون فتنه که ایمان محک نخواهد خورد


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید