۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:34
کد خبر : 9209706
۱۱:۰۸

۱۳۹۸/۱۰/۳۰

ضرورت تسریع در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان بر ضرورت تسریع در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و اشتغالزای این استان از سوی بانک‌ها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، علی آشتاب در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری لرستان با تاکید بر سرعت بخشیدن به پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و اشتغال‌زا، گفت: اعتبارات جدید ابلاغ شده به استان در راستای حمایت از بنگاههای آسیب دیده از سیلاب اخیر که به سر جمع اعتبارات اشتغال روستایی و عشایری افزوده شده می‌بایست تا پایان سال به طرح‌های معرفی شده به بانک‌های عامل تعیین تکلیف و پرداخت شود.

وی، در ادامه به اعتبارات پرداخت شده به طرح‌های اشتغال زا در استان اشاره کرد و افزود: تاکنون مبلغ ۲۲۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت به هزار و ۲۰۱ طرح با فرصت شغلی ۵ هزار و ۱۱۴ نفر در مناطق روستایی و عشایری پرداخت و توسط بانک‌های عامل عقد قرارداد شده اند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان، تسریع در اجرای طرح‌های اقتصادی، پرداخت تسهیلات اعتباری و نظارت بر نحوه پرداخت تسهیلات را در اولویت برنامه‌ها دانست و گفت: همچنین در بحث اشتغال حمایتی کمیته امداد، بنیاد شهید و بهزیستی نیز تاکنون به تعداد ۲ هزار و ۶۱۳ طرح با مبلغ ۹۵ میلیارد و ۵۷۷ میلیون تومان و اشتغال سه هزار و ۱۹ نفر پرداخت یا عقد قرارداد شده است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید