سرگرد پاسدار قاسمی خشاب فرمانده ناحیه سپاه هندیجان پیش از ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان اظهار کرد: بابرنامه ریزی و هماهنگی برگزاری جلسات، بیش از ۸۰برنامه متنوع در ناحیه ، حوزه های خواهران و برادران و پایگاه های مقاومت بسیج شهری و روستایی و سایر اقشار بسیج در سطح شهرستان هندیجان باشکوهتر از قبل برگزار خواهند شد.
وی افزود: ترویج فرهنگ ایام الله گرامیداشت دهه فجر برای نسلهای کنونی و آینده از اهداف نظام مقدس اسلامی ایران است که با تلاش بسیجیان در سطح حوزه ها و پایگاههای و حتی مدارس شهرستان با الگو قرار دادن فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری باجدیت انجام می گیرد .
وی بابیان مراسم چهلم شهادت سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: ۲۲بهمن امسال تقارن پیداکرده با چهلمین روز از شهادت سردار سلیمانی که قطعنا موجب خیر و برکت و تقویت بیشتر جبهه مقاومت در برابر استکبار جهانی آمریکای تروریست و اسرائیل غاصب می شود و ملت بابصیرت ایران اسلامی همیشه در خط ولایت و رهبری هستند و در مقابل دشمنان اسلام ایستادگی می کنند .
سرگرد پاسدار قاسمی خشاب فرمانده ناحیه سپاه هندیجان عنوان کرد: راه و اهداف امام راحل و شهدای انقلاب، شهدای هشت سال دفاع و شهدای مدافع حرم و شهید والامقام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با عنایات خداوند ادامه دارد و ما هرچه داریم به برکت خون های پاک شهدا است و انشا الله مراسمات خوب و تاثیرگذاری به مناسبت ایام الله دهه فجر برگزار می شود.
وی با اشاره به ویژگی ایام الله دهه فجر امسال نسبت به قبل بیان کرد: امسال ایام الله دهه فجر همزمان شده به چهلمین روز از شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که به یاری خداوند متعال با حضور گسترده مردم در مراسمات اوج شکوه یوم الله ۲۲بهمن نمایان تر از قبل خواهد بود و مشت های محکمی بر دهان دشمنان اسلام و آمریکای جنایتکار و تروریست زده خواهد شد و همه ماها با پشتیبانی از ولایت فقیه و مقام معظم رهبری از انقلاب دفاع و جان فشانی می کنیم و هیچگاه یاد و نام شهدای والامقام و شهید حاج قاسم سلیمانی فراموش نخواهند شد و همیشه چراغ هدایتگر رستگاری هستند.